Sådan sten & Moss en gårdhave

February 19

Sådan sten & Moss en gårdhave

Du har købt et nyt hus, måske en perfekt lille hvide sommerhuset, og udenfor er det første projekt, du ønsker at tackle. Ved siden af bagdøren er en dejlig, skyggefulde stedet for en privat, romantiske opholdsområde. Du har altid elsket løst brolagte terrasser med sarte mos kører mellem pavers. Alt du behøver at gøre er Grib din skovl, få nogle sten og samle dine moss.

Instruktioner

Oprettelse af en sten og mos gårdhave

•Klart området hvor du gerne vil din terrasse være. Fjerne alle løse murbrokker og ukrudt, indtil du har kun nøgne snavs tilbage. Definere kanten af området med flad spids af din skovl. Niveau i området med din skovl og løsne jorden. Hvis jorden er for hårde, vand det i en halv time indtil det blødgør.

•Loosely arrangere din flade sten i det område, du vil gerne være en gårdhave. Hvis højden af stenene er for høj, skal du skære huller for at indstille sten i jorden. Du kan gøre ved sporing omkring hver sten med din skovl kant, at fjerne stenen og derefter grave op den skitserede snavs. Hvis niveauet er lige højre, derefter skal du snavs at udfylde rum omkring stenene.

•Find din moss, i nærheden af dit hus i en cool skyggefuldt område, eller Spørg dine naboer, hvis de har nogle. Du kan også være mulighed for at købe nogle på en lokal børnehave. Når du finder det, du skal blot skrabe det sammen med nogle af snavs nedenunder.

•Våd jorden omkring sten på din terrasse, og våd i bunden af din moss. Tryk på mos i revner mellem stenene. Stå på det, at trykke det forsigtigt ind i den våde jord. Du kan bruge en bestyrelse til at sprede din vægt og tryk på flere mos på én gang.

•Træk op bord og vand grundigt hver dag i tre uger. Så længe din moss ligger i et skyggefuldt sted, bør det gøre fint. Du er nu færdig, og du kan nyde din terrasse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com