Moss ukrudtsmiddel

March 28

Moss ukrudtsmiddel

Moss skal fugt til at vokse. Det har ikke sand blade, stængler eller rødder, der kan absorbere vand og kanalisere den til resten af planten. Bare dræbe den eksisterende mos vil arbejde for et par uger eller måneder, men Mos vil vende tilbage. Da mos trives i fugtig jord, det griber ind på områder, der har dårlig dræning og hvor jorden er komprimeret. At eliminere disse områder vil dræbe eller mindske spredningen af moss. Mos kan også blive dræbt direkte med flere kemikalier.

Kemisk krigsførelse

Ferrosulfat og Dichlorophen er de to grundlæggende kemiske hjælpemidler for drab mos blankt. De er generelt indarbejdet i græsplæne feeds tilgængelige på isenkræmmere. Dichlorophen kan også købes til brug på små områder af moss. Disse kemikalier vil dræbe problemet, men for at forebygge genopblussen af mos, jordbunds-og dræning skal håndteres.

Sprederen

Bruge en håndholdt sprederen gælde ukrudt og mos killer så små områder kan løses nemt. Granulerne bliver fordelt jævnt over moss til at dræbe den. Mos vil vende sort i to til tre uger på hvilket tidspunkt de døde mos kan være raked op. Vent indtil mos vendt sort før du fjerner det eller det kan spredes endnu mere.

Komprimeret jord

Komprimeret jord er en magnet for moss, da det ikke tillader vand at dræne gennem let. Beluftning jordbunden vil bidrage til at dræbe moss, da jorden langsomt bliver mere porøst. Anvende Dolomitsand kalk til området vil give calcium til jorden og hæve pH-niveau. Dette vil hjælpe med optagelsen af næringsstoffer, og da moss nyder næringsfattige jord, det kan dræbe eller reducere ukrudt. Udtynde grene til at åbne området op til mere lys kan også bidrage til at reducere eller dræbe moss.

Moss kontrol

Mos kan modvirkes fra dyrkning af energisk rive ud af eksisterende mos. Moss har meget lavvandet rødder og bør nemt løsne sig fra jorden. Disse nøgne pletter kan derefter overseeded med græs.

Slåning

Græsset skal skæres i den korrekte højde, ca 2 til 3 inches høj. Dette vil holde plænen sund og afskrækker væksten af moss. Klippe græs for kort svækker rødderne og opfordrer mos til at vokse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com