Hvordan man laver en Kid venlige værftet

March 28

Baghaven kan være kilde til timevis af underholdning for børn fra tv, computer og videospil. Men ikke alle baggårde er tillokkende for børn. Denne artikel vil give dig tips om hvordan man laver en kid venlige baggård uden at bruge en masse penge.

Instruktioner

•Plant blomster der tiltrækker sommerfugle og kolibrier. Børn er som regel interesserede i insekter og dyr. Eksponering for disse skabninger giver en lærerig oplevelse om livscyklus og pleje af levende ting. Der er mange billige planter, som man kan vælge fra. Salvia, pentas, solhat og forskellige indfødte wildflowers er alle gode valg for at tiltrække sommerfugle og kolibrier. Mange af disse planter kan købes delvist dyrket eller som frø og kræver ikke en masse vand eller pleje.

•I det tidlige forår, klart ud en område i din værftet ved opgravning græs eller blot løsne jorden. Derefter enten broadcast din frø eller grave huller til planterne. Sørg for at læse om hvor meget plads hver plante bliver nødt til at reducere overbelægning, og sørg for at vælge planter, der ikke behøver en masse vand eller særlige gødning.

•Hanging en fugl feeder fra et træ kan levere timer i underholdning for børn og voksne. Fugle er et dyr, vi ikke får ofte en tæt udsigt over, så hænge en fugl feeder kan give børn mulighed for at se fugle på en ny måde. Forældre og børn kan også have det sjovt at identificere de fugle, der kommer på besøg, hvilket giver en uddannelseserfaring.

•Få en sandkasse. Sand giver en sanseoplevelse (følelse af touch), en science lektion (hvad sker der når du tilføjer vand?) og en måde for børn at være kreative ved at bygge sandcastles eller andre strukturer. De fleste børn elsker at lege i sandet og det kan være en god måde at lokke børnene udendørs. De fleste sorter af plast sandkasser er billig, men de kan nemt bygges ved hjælp af træ railroad bånd eller liggende tømmer. Hvis du vælger for at bygge en, må ikke lægge en bund på det; Når vandet er tilføjet, vil det blive klæg og rådne. Også være sikker på at få eller gøre en dækning, hvis du har katte i nærheden, som de nyder at gøre deres badeværelse business i sandet og det kan være en sundhedsrisiko for børn.

•Plant nogle grøntsager og frugter. Du ser noget vokse fra en frø eller lille plante og derefter høst af frugt eller grøntsager, den producerer kan være meget tilfredsstillende for børn. Spiselige planter også lærer børn om, hvordan at tage sig af levende ting og giver dem lektioner om, hvor den mad, vi spiser kommer fra. Du kan blot plante et par af grøntsager eller konstruere en stor have afhængigt af mængden af arbejde, du ønsker at foretage og penge du ønsker at bruge.

•Plant to træer hvert år. Træer giver skygge, hvilket gør yards mere behageligt for børnene at lege. Men de er en langsigtet investering, som de ikke vokser hurtigt og kan være dyrt. Plantning to træer pr. år (indtil du har nået din plads kapacitet) er en billig måde at få træer i din værftet. Forskning hvad træer gør godt i dit område, og forsøge at holde med indfødte træer, som de vil have færre problemer med sygdom og skadedyr. Din lokale Planteskole kan normalt rådgive dig som træerne vokser godt og kan være i stand til at foreslå hurtigt voksende træer.

Tips & advarsler

  • Nogle dyrere varer, der vil gøre en værftet mere attraktiv for børn er Legehuse og playscapes. Nogle gør det selv-butikker vil bære kits for hvert af disse elementer, men du skal forvente at bruge omkring $300,00 hver--mere, hvis du køber dem allerede samlet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com