Hvordan man opbygger en Front-Loading mad hylde

February 20

Hvordan man opbygger en Front-Loading mad hylde

Oprette en opbevaring krog for din overskydende mad i ethvert rum--ved at bygge en front-loading opbevaring af fødevarer hylde inde i en stor kabinet eller garderobe. En front-loading opbevaring hylde kan du indlæse elementer fra fronten i stedet for bageste, som du ville på en back-loading hylde. Spare tid og penge ved hjælp af en præ-made lavvandede kabinettet skuffe som base for hylde, i stedet for at bygge en trækasse. I skuffen sider holde elementer fra glide fra hylden. Også, vedhæfter hylde med skuffen glider tillader dig at trække det frem fra skabet, når du skal hente et element og skubbe det ind i kabinettet når den ikke er i brug.

Instruktioner

Forberede opførelsen

•Brug et målebånd til at finde den indvendige dybde og bredde af skab eller garderobe, hvor du installerer front-loading hylden. Tilføj 1/2 tommer til hver dimension for at sikre skuffen vil passe inde i kabinettet eller garderobe og rumme skuffen glider.

•Note ændrede dimensioner ved hjælp af blyant og papir. Erhverve en pre-made skuffe, der matcher dimensionerne til at passe inde i kabinettet eller garderobe. Siderne af skuffen skal ikke mere end 3 inches høj at give mulighed for let adgang til de varer, der opbevares på hylden.

•Measure længden af skuffen ved hjælp af et målebånd. Subtrahere 2 inches fra længden og Bemærk målingen. Erhverve to sæt fuldt udtræk skuffen glider, der matcher din måling. Skuffen glider kommer med monteringsdele til at fastgøre dem til begge sider af skuffen og interiør af skab eller garderobe.

Opbygning af hylden

•Separat skuffe og skab side stykker af skuffen glider ved at skubbe dem fra hinanden. Trække skuffen side stykker frem så vidt som de vil gå. Løft på dem og trække rullerne på udgangen uden kabinet side stykke.

•Hold en af kabinettet glide stykker fast mod den indvendige side af kabinettet på det niveau, hvor du vil hylde til at sidde. Brug en Akku boremaskine til at indsætte en af de skruer, der kom med skuffe guider gennem hullerne til skruer i hver ende af glide stykke og ind i kabinettet. Gøre skruerne flugter med glide stykke.

•Measure op fra bunden af kabinettet, eller en anden markør til bunden af glide ved hjælp af et målebånd og Bemærk målingen. Måle op anden siden af kabinettet ved at samme afstand til at bestemme den passende holdning til den modsatte side af hylden. Gør et mærke med en blyant på kabinettet til at betegne målingen. Placer anden kabinet side glide mod kabinettet, og indsætte de skruer, der fulgte med skuffe glide at holde det på plads ved hjælp af den Akku boremaskine.

•Align, en af de skuffe stykker af glide på siden af skuffen så det flugter med bunden. Bruge den Akku boremaskine til at indsætte de skruer, der fulgte med skuffe glide gennem hullerne til skruer og i skuffen. Gentag processen for den resterende glide stykke på anden siden af skuffen.

•Measure indvendige bredde og længde af skuffe nederst, ved hjælp af målebåndet. Rul en pakke med skridsikker hylde liner og overføre disse målinger på bagsiden ved hjælp af en blyant. Brug saks til at klippe liner til at passe inde i skuffen.

•Hold skuffen, og Juster skuffe side glider med åbninger på kabinettets monteret glide stykker. Skub glide stykker sammen for at hænge i skuffen. Placere et niveau på toppen af skuffen og kontrollere, at det er niveau.

•Træk hylden hele vejen frem på skuffen glider. Indlæse din ekstra mad produkter på hylden, skubbe dem fra forsiden til bagsiden, som du gør. Skub skuffen hele vejen ind i kabinettet på glider, når du er færdig, lægger det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com