Voksende Petunias fra et frø

February 22

Petunias er en af de cheeriest og klogeste etårige planter i haven landskab. De er nemme at dyrke, og så længe de har masser af solskin og nok fugt, vil de blomstre hele sommeren lang. Petunias fås i både enkelt og dobbelt blomstrer, og i en bred vifte af farver. Selvom havecentre fyldt med petunias, kan du gemme et par dollars, hvis du plante dem fra frø.

Plantning frø

Fyld en plastik plantning bakke med kommercielle pottemuld. Scatter petunia frø let oven på jorden. Gå let, fordi petunia frø er meget små, og hvis udplantningsplanterne er for tætte, de ikke modtager tilstrækkelig lys og luft cirkulation. Tryk frøene forsigtigt ind i toppen af jorden, og spray jorden meget let med en mister.

Dække bakken med klar plast wrap og sætte en ispind pind i hvert hjørne for at forhindre plast fra hvilende på jorden. Sætte bakken hvor det bliver varmt, men ikke udsættes for direkte sollys. Temperaturen skal være mindst 70 grader, men ikke mere end 85 grader.

Du plejer nok skal vand frøene igen, indtil de spirer, men hold øje med dem. Hvis jorden vises tørre, fjerne plastic, tåge jorden meget let og erstatte plast.

Fra frø til stiklinger

Fjern den klare plast efter petunia udplantningsplanterne dukke op fra jorden i en uge til ti dage. Sætte bakken på et sted, der er lyse og lidt køligere, omkring 60 grader. Fluorescerende lys er ideel til dyrkning petunias, og enhver lysstofrøret vil gøre. Sætte lys over bakken, forlader omkring 6 inches mellem.

Forlade petunia udplantningsplanterne under lys, indtil de vokser tre blade, og derefter omplante dem til små individuelle Potter, med to eller tre stiklinger til hver pot. Vand dem hver anden uge med en flydende gødning blanding.

Plantning af Petunias udendørs

Vent, indtil vejret bliver solrige og varme, og indtil alle faren for frost er gået. Hærde petunias først ved at sætte Potter i en skyggefuld plet udefra på varme dage, men bringe dem natten. Når du har gjort dette for et par dage, begynde at sætte petunias i fuld sol for et par dage mere.

Hvis du har problemer med slug i din have, beskæftige sig med det før du flytter petunias udenfor, fordi sultne snegle kan gøre kort proces med unge petunias.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com