Hvad er årsagen asfalt indkørsel farvning?

March 30

Indkørsler er et af de travleste områder af enhver hus, med mund trafik, biler og leverancer alle gør brug af den. Hvis du ikke har en garage, men ejer en bil, så drevet vil være i konstant brug som vil parkere din bil på det, og dette, kombineret med den daglige stress af det bliver brugt, kan alle føre til pletter misfarvning asfalten.

Oliepletter

Oliepletter er blandt de mest skæmmende pletter en asfalt indkørsel kan opretholde de er både mørke og ofte nemt at se. De vil er forårsaget af udslip fra biler parkeret på indkørslen og plette og markere indkørslen. Mens de kan være fjernet, skal du være forsigtig med at bruge sæbe og vand som opløsningsmiddel-baserede rengøringsmidler vil skade asfalt bindemiddel holder indkørslen sammen.

Rust pletter

Rust pletter er en fælles begivenhed i asfalten indkørsler, som mange indkørsler er konstrueret omkring en rude, stål armeringsjern. Grundvandet kan opstilles forbi disse stål armeringsjern via kapillaritet, regnvandet kan løbe ned igennem asfalt til dem, og slutresultatet er en flor af rust på overfladen af din indkørsel.

Frostvæske pletter

Frostvæske pletter, ligesom oliepletter, er oftest forårsaget af udslip fra biler parkeret på indkørslen. Hvor oliepletter er sorte, er frostvæske pletter lettere, men stadig meget synlige. De kan fjernes ved behandling af pletten med en kombination af varmt vand og hvid eddike og derefter skrubbe det kraftigt med en børste.

Fedt pletter

Fedt pletter kan være forårsaget af noget fra biler og andre køretøjer til materiale transporteres op i indkørslen på folks sko. Fedt pletter er lettere end andre pletter men er bare som skæmmende. De har også tendens til at være mere almindelige, da de har flere årsager, men af alle typerne af pletter en indkørsel kan opretholde, fedt pletter er relativt let at fjerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com