Tips til en grøn japansk ahorn

April 1

Tips til en grøn japansk ahorn

Japansk ahorn er et lille træ, der kan trimmes som en bonsai eller vokset større som en skygge træ. De er værdifulde i landskabspleje for deres attraktive bark og farverige blade. Grøn bladet japanske maples har rig rød til orange blade i efteråret og har en attraktiv form og nøgne bark i vintermånederne. Plantning japansk ahorn træer korrekt er vigtigt for både løv farvningen og langsigtede træ sundhed og vækst.

Før plantning

Vælg og forberede et passende sted til at plante dine ahorn. Japanske maples er langsomt voksende, men nå en moden højde 25 fødder med en 20-fods spredning. Plante en ahorn i et rum, der vil rumme sin endelige størrelse uden fortrængning. Forbered jorden omkring roden massen ved at tilføje organisk kompost. Jorden bør være lerede, veldrænet og let syrlig. Et træ plantet hvor den får fuld sol i morgen, men er nedtonet i eftermiddag vil have en rig farve, men vil ikke lider af brændende. Vælg et websted, der er beskyttet mod stærk vind og frost.

Under plantning

Skade at træets vigtigste struktur eller rodsystem før plantning forkorter træets liv eller stunts sin vækst. Holde rodsystemet, fugtige og dækkede at forhindre lys eksponering. Japansk ahorn træer er zone hårdfør i USDA zoner 5 gennem 9 og kold hardy til omkring 20 grader. I områder hvor nat eller vinter temperaturer falde under træets hårdførhed punkt, plante japansk maples i en gårdhave pot og flytte inde i vintermånederne. Plante med rod flare lige under overfladen af jorden. Spredning bred rodsystem.

Vedligeholdelse

Muld dit træ med 2 til 4 inches af hårdttræ spåner. Muld over rodsystemet, eller under baldakinen i en stor cirkel, men tillader ikke barkflis at røre den træstamme. Vand dybt mindst to gange om ugen. Vand oftere hvis dit træ er unge eller plantet i en container. Beskære træet til din personlige smag, forme træ til at passe med de andre landskabspleje i din plæne. Når beskæring arbejder fra bunden til toppen, og fra indersiden af træet ud. Altid skæres lige over et levende bud.

Plantning kammerater

Plante andre syre kærlig planter, som har brug for lignende jordbundsforhold og befrugtning behandlinger i landskabspleje omkring din japansk ahorn. Følgesvend planter omfatter Rhododendron, azalea og gardenias.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com