Victorianske blomst betydning

April 1

Victorianske blomst betydning

Visse blomster har bestemte betydninger. For eksempel, kender de fleste mennesker, rosen er symbol på kærlighed. Men under den victorianske æra (1837 til 1901), hver blomst havde en specifik betydning knyttet til den.

Betydning

Blomster i løbet af denne æra havde en særlig betydning, fordi at udtrykke romantisk kærlighed offentligt var socialt forkert. At give blomster som en gave var en substitution for direkte kommunikation. Ifølge BBC, selv blomstens duft havde en betydning og at sende et lommetørklæde med lugten på det betød en besked eller følelser.

Funktion

Hvis blomster blev leveret oprejst, der blev betragtet som et positivt signal. Men hvis en mand gav en kvinde en rose vender nedad, det betød afvisning. En populær måde at formidle kærlighed var at sende et "tussie Bjs" til en elskerinde. Disse var små buketter indsvøbt i blonder mellemlægsserviet og satin. Blomsterne indeholdt i blev udvalgt for deres betydning.

Fun Fact

Nogle blomst betydninger fra den victorianske periode er stadig i kraft. For eksempel, hibiscus blomst stod for "sarte skønhed" under denne epoke og stadig gør. I mellemtiden, at sende bluebells betød "taknemmelighed," lavendel betød "devotion" eller "elsker" og Tusindfryd stod for "uskyld" eller "trofast kærlighed."


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com