Sådan Beskær dværg Jade

February 25

Dværg jade, som har det botaniske navn af Portulacaria afra, er en mindre version af den tropiske jade træ og bruges typisk som en bonsai plante. Selvom det ligner et træ, er jade planten faktisk klassificeret som en sukkulent fordi stammen og grene er kød-lignende og består hovedsageligt af vand. Denne overskydende vand gør det en ret tørke-tolerante arter. Beskæring en dværg jade plante er for det meste til at forfine udseendet i stedet for sundheden for anlægget.

Instruktioner

•Afbryd vanding dværgen jade mindst to dage før beskæring for at tillade planten tørre lidt. Tørreanlæg forhindrer overskydende sap fra siver ud af beskæring nedskæringer.

•Undersøg lodret stammen af dværg jade at se hvis nogen små kviste vokser fra det, som forvandler det til en busk form. Afbrød alle kviste fra linjen jord op til bunden af baldakinen bruger håndsakse. Skære fladt med stammen og prøv ikke at skære ind i stammen, der forårsager sygdom og dieback.

•Undersøg hver af de vandrette grene på dværg jade at afgøre, hvilke der er længere end de andre. Skære disse grene tilbage ved sporing spids, indtil du ser en knop og skære stænglen lige ved hjælp af håndsakse. Gentag for at beskære tilbage andre ønskede gren tips.

•Strømforbrug i standby tilbage og undersøge det overordnede udseende af baldakinen at identificere bare pletter. Find en gren direkte ved siden af den nøgne spot og skære det ned til midten af den nøgne område ved hjælp af håndsakse. Filialen vil spire en ny flush af løv i snit slutningen, således udfylde området nøgne.

•Kapacitet i jorden under dværg jade umiddelbart efter beskæring, men kun indtil jorden er fugtigt at røre. Derefter holde jorden knap fugtig, indtil du ser nye vækst form og derefter genoptage en normal vanding tidsplan.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com