Sådan installeres blok have kantning

April 2

Haven kantning, uanset materiale, adskiller haverum en værftet eller græsplæne. Haven kantning giver en udpræget mærkbar kant, der beskytter havens indholdet fra plæneklippere og ukrudt spisere. Blok haven kantning kræver kun minimal arbejdskraft. Dog kan nogle husejere ønsker at installere en mere detaljeret og dyre blok haven kantning der ser mere professionelle.

Instruktioner

•Shovel ud af området omkring haven. Shoveled ud af området skal matche bredden af gader eller haven asfaltudlæggere du vil bruge til at oprette haven kantning. Skovl til end 2 inches dyb eller ikke bekymre dig om at gøre niveauet område, medmindre du er beton på blok haven kantning. Hvis du agter at bruge beton, bruge en kort Tømrer niveau for at sikre hele området er af niveau dybde.

•Lay plastfolie langs bunden af det shoveled område. Plasten vil forhindre ukrudt og græs fra opvæksten mellem revner af haven blok kantning, der er sat på plads uden brug af beton. Til beton blokken kantning er plastfolie ikke nødvendigt. Brug af beton er ikke nødvendig, og afhænger af, hvis du foretrækker at oprette en permanent kant eller en, der er let flyttes.

•Begin placere blokkene. Hvis du kantning er cirkulær, Begynd æglæggende blokken kant stykker på ethvert sted. Hvis haven er kvadratisk eller rektangulær-formet, eller kantning butts mod en væg eller gangbro, giver starter ved et hjørne, væg eller en gangbro de bedste resultater. Blok, der er for store til at passe ind i rum for enden af rækkerne klippes med en sav og kniv eller brudt med en scoring værktøj.

•Lay blokke ind i rummet, en ad gangen. Sikre, at enderne af blokkene presses sammen så tæt som muligt og derefter lægge en anden mursten på enden på samme måde. Stak blokke oven på hinanden i et forskudt mursten mønster for at gøre den blok have kantning taller.

•Mix en belastning af beton, hvis du vil bruge beton for at samle blok haven kantning. Blande cementen med vand i en hjul trillebør, så betonen er bærbare, når du bevæger dig langs længden af haven.

•Applicer konkrete mellem hver af blokkene, langs siderne, og toppe og bunde. Bruge en konkret murske, at placere beton på blokke og at aftørre overskydende beton mellem blokkene.

Tips & advarsler

  • Fjern overskydende beton fra hjul trillebør og skyl grundigt før den overskydende beton har en chance for at tørre inde i hjulet trillebør.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com