Ideer til Front Yard landskabspleje ved hjælp af statuer/klipper

February 25

Ideer til Front Yard landskabspleje ved hjælp af statuer/klipper

Klipper og statuer give din forhave visuel interesse samt kontrast med vegetation. De er også en nyttig måde at udfylde huller eller akavet rum eller at dække jorden, det ikke er befordrende for plantning. Tankevækkende brug af rock og skulpturer elementer kan selv indstille tonen i hele haven og gøre det landskabspleje design synes mere bevidst og trak sammen.

Gangbro

Den vigtigste funktion af en forhave er velkommen besøgende til dit hjem og giver en indbydende tilgang til din hoveddør. Bruge statue og rock elementer til at lave en smuk, tiltrækkende gangbro. Installere en flise sti eller brosten placeret med intervaller som trædesten og omgivet af grus til at skabe en interessant samspil af to forskellige teksturer. Placer en stor sten statue på hver side af din hoveddør eller skridt til at fremhæve indgangen. Dyr, som løver og elefanter, kan arrangeres til at fremstå som døråbning vogtere.

Asiatiske Inspiration

En af de mest afslappende design stilarter er en asiatisk-inspirerede have. Placer en Buddha statue Blandt pyntegræsser og bonsai træer, og scatter et par sten kugler rundt i haven. For et mindre anlæg-intensive men lige så Zen look, placere store, dekorative sten og kampesten i et fladt område af grus og rake grus i design omkring klipperne.

En naturlig Touch

Hvis du ønsker et naturligt look, der vises mindre manicurerede eller anlagte, kan klipper spille en vigtig rolle i at bryde op i rummet og giver visuel interesse uden vises "iscenesatte." Basalt kolonner er majestætiske og arbejde godt med næsten enhver kombination af planter, som de findes i en bred vifte af højder. Fundet kampesten tjene samme formål; bruge forskellige størrelser til at holde tingene ser spontan.

Vand-funktionen

Vand funktioner ualmindeligt afslappende i en haverum på grund af meditativ karakter og rislende lyd af vand, som hjælper med at også dæmpe gaden støj. Optage vand i din brug af statuer og klipper ved at oprette en dam, vandfald eller springvand. Mange springvand indslag sten statuer og gøre en slående omdrejningspunkt for en forhave. Klipperne varierende størrelser kan stablet på en skråning til at oprette en dam-mindre creek springvand eller bruges til at omgive en dam. Glat, ensartede typer af rock skabe en mere formel look, mens ru, ujævne klipper er mere afslappet og naturligt udseende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com