Grøntsager, der kan du vokse i vinteren

April 3

Grøntsager, der kan du vokse i vinteren

Gartnere behøver ikke at begrænse deres arbejde til foråret eller sommeren – der er masser af muligheder for yderligere havearbejde i efterår og vinter måneder. Flere grøntsager vokser godt, selv under de koldeste måneder af året, og med omhyggelig planlægning, kan en vellykket høst grøntsager overalt i de traditionelt kolde og golde dage, at vinteren bringer.

Salat

Salat er en af de vigtigste afgrøder dyrket og høstet om vinteren. Fem vigtigste sorter af salat omfatter romaine, sprød hoved, grønne blade, røde blade og stængel. Afhængigt af typen, vil tekstur og farve af salat variere, spænder fra lys grøn til mørk rød og næsten lilla i farven. At plante salat, så frøene i rækker omkring 12 inches fra hinanden, og Placer frø 1/2 tommer dybt ind i godt afdrypning jord. Hyppige-- men lys--vanding sikrer din salat afgrøde med trives. Når bladene er anvendelige størrelse, høst til brug. Salat bør beskyttes, når temperaturen falder under 20 F. I disse tider, enten flytte salat til et varmere sted eller dække med en slip ark eller plast der dækker for at beskytte mod frost brænde.

Broccoli

Som salat, kan broccoli dyrkes i vintermånederne. Som en cool-sæson grøntsag, broccoli gør godt i delvis skygge, men trives bedst i fuld vintersolen. Plante frø 18 til 24 inches fra hinanden, 1/2 tomme dyb. Rummet rækker 3 fødder fra hinanden. Når broccoli er fuldt udviklet og blomsterne er endnu ikke åbnet, er det klar til høst. Skæres med 5 til 6 inches af stænglen for de bedste resultater. Plant i godt afdrypning jord. Dække broccoli planter, når temperaturen falder til under 20 F. Denne grøntsag også gør godt i hele foråret og sommeren måneder afhængigt af sorten valgt.

Porrer

En anden cool-sæson grøntsager, der vokser godt i sent falde og vinter er porrer. Porrer, typisk bruges som en gourmet grøntsag, ligner grønne løg og udmærker sig ved deres lange skafter og foldede, tykke blade. Plante planter 2-6 inches fra hinanden med rækker fordelt mellem 1 og 3 fod bred. Når diameteren af stilken overstiger 1 tommer, er porrer klar til høst. En hvid skaft måling mere derefter 3 inches angiver en kvalitet porre. Plante porrer i godt afdrypning jord og administrere lys, men hyppige, vanding for de bedste resultater. Barkflis porre senge til at hjælpe bevare varmen i de koldeste vintermåneder.

Kål

Kål er en cool-sæson grøntsag, der, når hærdet, kan dyrkes i slutningen af vinteren og falde. Sorter omfatter rødkål, grønne kål og Savojkål. Farve og tekstur vil variere fra hver valgte type. Planter bør være fordelt mellem 1 og 2 fødder i hver række. Frøene bør sås 1/4 til 1/2 tomme dyb for de bedste resultater. Lys, hyppig vanding hjælper med at sikre en bedre høst. Høste kål når som helst efter hoveder form.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com