Hvordan skal man kigge efter tegn på termitter

April 4

Hjem over hele landet kan blive angrebet af den frygtede termite. Dette insekt vil arbejde roligt og sønderlemmende inde i strukturen af dit hus og kan gøre alvorlig skade hvis ikke fjernet. Her er nogle tips om, hvordan man kigge efter tegn på termitter.

Instruktioner

•Det er vigtigt at vide, hvordan man kigge efter tegn på termitter. Selvom termitter er ikke meget attraktivt insekter og kan gøre masser af skader på boliger og andre træstrukturer, udfører disse skabninger en vigtig rolle i naturen. De er ansvarlige for genanvendelse døde og rådnende træ tilbage i miljøet. Dette er en god ting--, medmindre de vælger at genbruge vores strukturer!

•Look for tegn på termitter ved inspektion af dit hus. Der er to typer af termitter: underjordiske termitter og drywood termitter.

•Den underjordiske termitter er fundet over hele USA og skabe skyer af flyvende sværme i foråret og efteråret når de mate. De ser meget gerne flyvende myrer med dobbelt vinger, men ét par vinger er mindre end de andre på flyvende myrer, der henviser til, at alle fire vinger er det samme på termitter. Underjordiske termitter lever under beton og andre hårde-til-get-på steder hvor de yngler i Fællesskaber i fugt. De bygge derefter mudder tunneler for at give fugt de behøver at rejse sikkert og komfortabelt til den nærmeste kilde af træ til middag.

Ser for disse blyant bredde mudder tunneller som sladderhank tegn på at du har termitter i dit hus. Nogle gange kan du se de hvide ikke-flyvende termitter i tunnellerne.

Hvis der er termitter i eller omkring dit hjem, er du sandsynligvis vil se de flyvende termitter i foråret eller efteråret eller finde vingerne de udgyde.

Kontrollere kældre og gennemsøgning mellemrum for tegn eller mudder stier og kigge efter tegn på udtynding eller blærer af træ, der er udhulet indefra.

•Drywood termitter er for det meste lokale til det sydlige Californien og angribe tørt træ på steder som hjem, hegn og døde træer. Disse termitter er større end de underjordiske termitter. De har mørke organer med rødlig hoveder og smokey farvede vinger. Kigge efter tegn på af drywood termitter i form af lidt sand-lignende afrundet korn af træ i bunker fundet omkring vindueskarme, indlæg, træstubbe eller nogen revner eller fuger omkring træværk. Disse er fækal pellets af nedbrudte træ. Du kan også se disse termitter, når de flyver eller oplev vingerne skur i dit hus. Disse flyvende perioder har jeg set dem koge af vindueskarme eller ud af jorden, hvor en død træstub lå begravet.

•Hvis du tror, du kan have termitkrigen skade, ring på en professionel som alvorlige skader kunne finde sted i strukturen af dit hjem. Korrekt behandling håndteres bedst af professionel exterminators. Yderligere oplysninger om, hvordan man kigge efter tegn på termitter, tjek venligst links under ressourcer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com