Sådan installeres hylde papir i skufferne

April 4

Hylde papir vil holde skabe og skuffer sikkert fra pletter eller potentielle vridning fra våde retter eller utæt flasker. Hylde liners til skuffer fås med selvklæbende backs. Selvklæbende hylde liners tage lidt længere tid at installere end gummi hylde liners, men det er holdbart og kommer i tilsyneladende endeløse designs og farver. Uanset om du vælger at bruge en klæbrig hylde papir eller en gummi hylde foring du vil gemme din skuffer fra unødvendige misbrug.

Instruktioner

•Tag skuffen og sted i et område med tilstrækkelig plads. Ren skuffe af snavs og støv. En lille håndholdt vakuum vil fungere godt for opgaven. Tør i bunden af skuffen med en fugtig klud og tør grundigt.

•Measure bredden og længden af skuffen. En klud målebånd vil give en nøjagtig måling, fordi det er fleksibelt. Sted liner på en flad overflade med højre side af lineren vender nedad.

•Mark liner med målinger fra skuffen. Selvklæbende papir vil have retningslinjer for at hjælpe med måling og skæring. Klippe liner ifølge de nøjagtige dimensioner af skuffen.

•Sæt liner inde i skuffen, hvis den ikke har en selvklæbende bagside til at fuldføre projektet. Fortsæt til næste trin, hvis lineren har en selvklæbende bagside.

•Træk et hjørne af papiret opbakning fra lineren, hvis du bruger den selvklæbende papir. Tryk på den klistrede liner i hjørnet og holde på plads med den ene hånd. Holde på plads og gradvist fjerne opbakning fra lineren. Tryk på liner at skuffe nederst mens du trækker off opbakning.

•Glatte ud nogen rynker eller bobler, der måtte opstå. Bobler eller rynker kan fjernes ved at løfte lineren op til punktet af boblen og langsomt erstatter lineren mens udglatte det. Tryk på liner fast til bunden af skuffen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com