Hvordan du installerer vandrør

April 5

Uanset om det er en remodel job eller efterbehandling en pre-bygget hjem, skal du installere vandrør. Én type af slanger til brug i routing af vandledninger inde i huset er et CPVC rør vandlinje. Det kan håndtere temperatur af varmt vand og har en lang brugbar liv. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

•Drej off vandet main til huset. Opskæring i et rør, der har vandtryk på det vil resultere i et stort rod. Det er også altid et godt skridt til at åbne vandhaner i et par værelser at tømme trykket i linjerne.

•Indstil hvor du bliver nødt til at installere rørene. I tilfælde af en remodel, der har bør for nye rør, identificere både slutpunktet af de nye rør og hvor vil du blive optaget det til resten af de eksisterende rør.

•Drill huller i de studs, der giver mulighed for placering af de nye rør. Hvis et rør er til at køre langs en eksisterende mur, skal du bore huller i studs af denne mur til at tillade en vej for den nye rør.

•Build hele vejen i din nye rør ved hjælp af stykker af lige rør og albuer og vinkler vende hjørner og direkte i røret til kilden og til exit point.

•Form alle samlinger ved at skære røret til længde og positionering vinkel eller albue til at komme til det næste punkt i stien af røret. Når der er placeret og klippe korrekt, rengøre slangen ende og indersiden af albuen eller vinkel med PVC renere. Tillad et par øjeblikke at tørre og derefter coat indersiden af albuen eller vinkel og ydersiden af røret med en liberal frakke af PVC cement. Brikkerne sammen og holde stramme for et minut eller to indtil cement sæt.

•Kontrollér alle led stramme og cementeret godt fra kilden til stikkontakten. Eventuelle lækager undervejs når vandet tændes vil kræve rør skal skæres og en union i stand til at fjerne lækagen.

•Klippe slanger på det punkt i den eksisterende rørledninger at det nye afsnit vil blive placeret. Måle fra klip tilbage i begge retninger af røret og trim slangen, så en Tee fitting kan placeres i røret linje. Installere Tee med PVC cement på samme måde som du gjorde i trin 6. Når Tee er blevet placeret i den gamle pipe line, cement i slutningen af den nye sektion af rør.

•Kontrollér alle fælles, der er sket, for integritet og luk off den nye ende af slangen eller placere en spand for at fange vandet når vandforsyningen er vendt tilbage. Tænd for vandet main. Kigge efter utætheder, overalt. Når du har bekræftet, at ingen utætheder i systemet, er du færdig med opgaven.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com