Urban Herb Gardens i begrænset plads

March 1

Urban Herb Gardens i begrænset plads

At have en urtehave på dine fingerspidser betyder kan du tilføje smag og forskellige til dine måltider uden at forlade hjemmet. De aromatiske olier i urter som basilikum og koriander synes mere intens, når du dyrker dem selv og plukke dem øjeblikke før du tjene dem. Urter er let at vokse i et varmt, solrigt klima - selv i en byhave med begrænset plads.

Vindue Box

Voksende urter i et vindue box sparer værdifuld udendørs plads til opbevaring og underholdende. Vedhæfte en galvaniseret stål rack uden på en solrig vindue. Dyrke krydderurter i en samling af små lerpotter gemt i rack. De fleste urter ser godt, mens de vokser, så dit vindue box vil forbedre udseendet af dit hjem fra ydersiden. Når en opskrift kræver friske urter, bare åbne vinduet og bruge saks til at klippe bladene skal du.

Herb kurv

En kurv fyldt med urter kan gøre dobbelt told som en centerpiece på dine dæk eller gårdhave tabel. Vælg en flad, rektangulær kurv med håndtag. Line det med sort plast, og skære et par slidser i plast til dræning. Tilføje små urter planter, placere oprejst planter som purløg og basilikum i midten af kurven og efterfølgende planter som oregano og mynte langs de ydre kanter. Nyd duften, når du sidder udenfor på solrige dage.

Herb grænse

Hvis din udendørs rum indeholder en lille plantning seng eller kant, skal du bruge pladsen til at plante krydderurter på et gitter af en plante pr. m² stor plads. Arrangere høje planter midt i havejordstykket og kortere planter langs omkredsen. Ifølge en artikel af Deirdre Larkin, instruktør på New York Botanical Garden, denne effektive, uden dikkedarer design af firkantede eller rektangulære senge lagt ud på et gitter, der opstod i europæiske middelalderlige haver.

Container haven

Potteplanter krydderurter vokset i 6-tommer Potter er velegnet til en byhave med begrænset plads. Placer potterne i solrige steder omkring din dæk eller gårdhave. Som et alternativ, placere 4-tommer Potter af urter i en smal vindue box og angive boksen på en afsats eller brede rækværket. Boksen vindue vil fange drypper fra vanding og vil gøre det nemt for dig at flytte alle dine urter tæt på køkkendøren, når du begynder at lave mad.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com