Hvordan at reparere revner i en glasfiber Pool

March 1

Hvordan at reparere revner i en glasfiber Pool

Glasfiber pools er generelt holdbare og langvarige, men ligesom alle andre typer af puljer, de blive beskadiget over tid. En af mange gode egenskaber af glasfiber er at det er let at reparere, og hvis det gøres ordentligt en patch eller reparation vil gøre poolen stærkere end det var før skaden. Beskadigede glasfiber skal slibes og beskadigede og fjernet glasfiber skal bygges op igen med glasfiber materiale og polyester harpiks. Leverancerne er tilgængelige på din lokale Martimt udstyr butik.

Instruktioner

•Udtøm pool med en dykkede vandpumpe til et niveau, hvor du kan arbejde på knæk.

•Aftør ned knæk og de omkringliggende 6 inches hele vejen rundt knæk grundigt med en klud og acetone.

•Grind direkte på den knæk, ved hjælp af en die grinder med en slibning kegle. Slibe knæk, indtil alle beskadigede og flossede Glasfiber er glat. Dette vil danne en rille i glasfiber. Taper kanterne af groove så vidt muligt, ved hjælp af vinkelsliberen. Dette vil give reparation et maksimalt beløb af areal til obligation til.

•RIP stykker af 4-ounce glasfiber mat til at fylde i rillen i glasfiber. RIP måtten i lag, gør hvert lag en lille smule mindre end sidst, og det første lag stor nok til helt dække slebet glasfiber.

•Fyld en lille spand med polyester harpiks og tilføje 2 procent katalysator, methylethylketon peroxid, og bland det med en maling omrører. Våd ud overfladen af reparation, følte ved hjælp af en 4-tommer roller. Placer det første lag af måtten på reparation og mætte måtten med harpiks, ved hjælp af filt rullen. Rul den mat flade og fjerne alle de fangne luftbobler, ved hjælp af en luft rulle. Fortsætte den samme proces, indtil den beskadigede Glasfiber er ombygget til sin oprindelige tykkelse. Lad glasfiber hærde i to til tre timer.

•Sand reparation glat og niveau med den omgivende glasfiber, ved hjælp af 400-sandkorn sandpapir på en slibning blok. Efter reparation er helt plan med omgivende glasfiber, re sand reparation med 1.200-sandkorn sandpapir. Tør reparation glat med en klud og acetone.

•Pour en lille mængde af præ matchede marine gel coat i en lille spand og tilføje 2 procent katalysator. Grundigt Bland katalysatoren i gelcoat og anvende en tung første lag maling til reparation med en pensel. Lad gelcoat hærde og anvende en anden tungere frakke. Lad gelcoat hærde i 24 timer før du udfylde poolen med vand.

Tips & advarsler

  • Sørg for gelcoat er specielt lavet til swimmingpoolerne eller marine applikationer.
  • Bære en respirator, når du bruger die grinder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com