Hvordan til at udbrede Lycoris Radiata

March 1

Lycoris radiata, almindeligvis kendt som røde spider lily, er en favorit passalong plante i det sydlige USA Det er så udbredt i syd, at det blev anset for at være en naturlig plante, selvom det oprindeligt stammer fra Japan. Hvert efterår, de lyse røde blomster bryder ud fra jorden i en herlig Vis af farve, lige når sommerblomster fading væk. En af de bedste ting ved red spider lily er, at det producerer pærer så hurtigt og frodigst, gartnere er aldrig mindre end planter til at dele med venner og naboer.

Instruktioner

•Dig Lycoris radiata pærer i foråret når løvet er død. Brug en dreje gaffel til at løsne og fjerne klump fra jorden. Trim de døde blade, så der er stadig en kort hals på pæren.

•Sæt pærer på stedet, og adskil dem forsigtigt. Sortere pærer efter størrelse. Store pærer er tilbøjelige til at blomstre de følgende år, mens små pærer kan tage flere år at blomstre.

•Vælg en plads i fuld eller delvis sol. Slå 6 inches af kompost eller godt rådnet gødning i top 12 inches af jord. Rake jorden til niveau det og grave huller seks inches fra hinanden. Tilføj 1 tbsp. af blod og benmel blandingen i bunden af hullet.

•Tilføj en pære til hvert hul, skiftevis pære størrelser. Dække pærer med halsen lige under jordoverfladen. Tamp ned jorden omkring pærer og vand godt.

Tips & advarsler

  • Aldrig skåret blade tilbage på red spider liljer indtil det har døde helt. Pærer feed af løvet indtil da. Kun grave spider liljer, når alle blade er døde.
  • Alle Lycoris arter er giftige; Selvom toksicitet er lav, er det bedst at holde dem væk fra børn og kæledyr og vaske dine hænder efter håndtering dem hvis du ikke bære handsker.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com