Opbygge en træ fiskedam

March 1

Opbygge en træ fiskedam

En fiskedam er en rolig tilføjelse til enhver have. Over jorden damme er hurtigere og mindre arbejdskraft intensive at bygge end en traditionel forsænket fiskedam. Træ gør et godt materiale til at konstruere en dam over jorden, fordi det er relativt let og nem at håndtere og skæres til. Opbygning af en træramme, fiskedam kombineret med en PVC lineren vil resultere i en slidstærk, vandtæt struktur, der komplementerer enhver have.

Instruktioner

•Vælg det websted, hvor du vil placere dammen. Ideelt set bør det være en flad, glat overflade, helst en betonplade eller træ dæk. Overfladen skal være stærk nok til at bære vægten af vandet i dammen.

•Klippe krydsfiner ark størrelse udgør bunden af dammen. Form af krydsfiner base vil bestemme formen på dammen.

•Klippe 4-af 4-tommer tømmer indlæg til størrelse og lægge de fire sider på krydsfiner base for at danne en rektangulær eller kvadratisk ramme. Bore hjørner af stillinger i en diagonal vinkel at rumme 10-tommer bolte. Slutte sig til de fire hjørner af rammen ved at skubbe bolte gennem de borede huller i hvert hjørne. Spænd møtrikkerne sikkert.

•Tack boltet rammen på krydsfiner soklen med negle. Det første lag af træ dammen er nu færdig. Bor tre jævnt fordelte huller øverst på hver side af rammen, 2 inches dyb, til at rumme 1/2-tommer træ dyvler. Skære dyvler til 4 inches i længden, placere trælim på enderne og indpasses limet ender i de borede huller på rammen. Dyvler skal Rage 2 inches over oversiden af rammen.

•Build den næste indrammet lag ved sigtning en anden fire stillinger sammen som før. Måle og bor 2-inch huller i bunden af den anden ramme til at rumme dyvler stikker ud fra det første lag. Placer trælim i hullerne og klik på rammen lag ned fast på det første billede indtil de opfylder flush og er sikker. Gentag denne proces, lag på lag, at deltage hver boltet lag til det forrige lag med limet dyvler, indtil du når den ønskede højde af dammen.

•Sæt PVC lineren inde i træ struktur og glat det, så det passer stramt mod væggene i den træ struktur med så få folder som muligt. Tack liner på den øverste afsats af rammen og pænt trimme de overhængende kanter. Skær 4 x 1 plankerne for at danne en ramme og søm dem ind på den øverste afsats af struktur til slut dammen. Fylde træ dammen med vand.

Tips & advarsler

  • Brug kun pres behandlet træ, som er mere holdbart og vejrbestandigt.
  • Kontroller, at PVC liner er korrekt dimensioneret af tages hensyn til højden af dammen vægge.
  • Fylde og tømme dammen to gange før strømpe det med fisk til at sikre, at det er ren og sikker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com