Hvordan at rengøre kedelig trægulve

March 2

Hvordan at rengøre kedelig trægulve

Boligejere præmie trægulve for deres rige farver og naturlige look, som kan tilføje varme til menneskeskabte materialer i hjemmet byggeri. Over tid, kan en hårdttræ gulv bliver beskidt. Skidt og snavs kan sløre gulvets skønhed og, hvis venstre ubehandlet, kan ridse og kedelig den underliggende finish på træ. Rengør gulvet jævnligt, og hvis det er nødvendigt, genoplive glans af finish.

Instruktioner

•Sweep trægulv med en kost. Brug brede penselstrøg til at indsamle alle overflade vragrester. For de bedste resultater anbefaler hårdttræ Manufacturers Association, ved hjælp af en kost med børster, der er eksploderet tips til at hjælpe fælde støv.

•Vacuum gulv efter fejning. Dette hjælper med at indsamle fine partikler, at kosten kan have misset og kan også afhente stykker af støv, der kan være faldet i riller af hårdttræ gulvbelægning.

•Revive af kedelige finish på en polyurethan finish-forseglet hårdttræ gulv. Polere gulvet ved hjælp af et stykke af fine sandkorn sandpapir, indtil hele gulvet føles glat. Vakuum eller feje op støv, derefter maling på en frakke af nye polyurethan finish med en malerpensel. Hårdttræ Manufacturers Association anbefaler kontrol med den nye finish producenten for at sikre det er foreneligt med kemikalierne i den allerede eksisterende finish.

•Forøgelse skinne på en voks-forseglet hårdttræ gulv. Polere gulvet med en stål-uld skrubbe pad og en voks-fjerne renere beregnet til trægulve, anbefaler hårdttræ Manufacturers Association. Efter gulvet har tørret, gnide på et nyt lag voks, hårdttræ. Følg produktets specifikke voks program retningslinjer, som voks ensartethed og brug varierer efter produkt.

Tips & advarsler

  • Hold dit gulv ren ved at placere tæpper eller måtter på dit hjem entryways. Disse hjælp indsamler snavs og andet snavs inden det sløver og ridser dine gulve.
  • Fejning og støvsugning er de eneste måder, du skal rense en hårdttræ gulv. Verden ordet dækker foreningen advarer mod at bruge en våd moppe på din hårdttræ gulv, da hårdttræ absorberer vand og udvider sig når det bliver vådt. Konstant brug af et vådt moppe kan gøre dit gulv ujævnt eller revnet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com