Hvad er nogle gode røde stauder?

April 8

Hvad er nogle gode røde stauder?

Rød, en klassisk farve at udtrykke kærlighed og romantik, er også en populær bloom farve til blomsterhaven. For flerårige gartneren ønsker at udfylde hans plads med lyse, farverige røde blomstrer, er der flere planter, som blomstrer i nuancer af rødt--fra scarlet til maroon. En anden fordel at plante en rød blomsterhave er der rød er en attraktiv farve for kolibrier.

Georginer

Georginer, et almindeligt dyrket haven blomst, er kendt som mørt, sommer-blomstrende stauder. Disse blomster vokser bedst, når plantet efter truslen om frost som gik i fuld sol og rig, veldrænet jord. I kølige klimaer, dahlia knolde ophævet og opbevaret for vinteren efter første frost. Der er en række røde dahlia sorter spænder fra en dyb, læbestift reds til lyse, koral reds. Bristol spartanske dahlia er udstyret med en runde, flor med en dyb, læbestift rød nuance. Det står i kontrast med de tornede, Drange-røde kronblade af cinnober dahlia. Ringo er en slående dahlia vifte med en dobbelt-blomstrende hoved med dyb rød og creme farvede kronblade.

Roser

Når en person mener, at sende røde blomster for en speciel anledning, kommer røde roser ofte til at tænke. Ikke-rose gartnere ikke kan indse er der er flere steg typer herunder hybrid te, lactuella, busk roser, gamle haven roser og klatreroser. Etoile de Hollande er en lys rød, klatring rose med en romantisk gammeldags udseende. Den mørke dame er smuk busk steg med en klynge af kronblade blanding dyb rød til lilla-røde nuancer. En rød, lactuella rose rød Topsy Turvy har rige røde kronblade omkring en cremet hvid center.

Pæoner

Pæoner er en anden klassiske blomst bruges i afskårne blomsterarrangementer. Mange mennesker tænker på pink toner, når det kommer til den elegante pæon, men der er flere røde sorter til rådighed samt, ifølge Swansons planteskole. Pæoner er bedst plantet i fuld sol, veldrænet jord og fodres med blomst gødning i hele vækstperioden. Buckeye Belle er en dobbelt blomstringen pæon i en mørk, rødbrune farve. Større, ydre petal omgiver en del af mindre indre kronblade. For en lys, scarlet rød, kan ikke peony gartnere gå galt med præsident Roosevelt udvalg.

Clematis

Clematis, en klatring, blomstrende vin, er også tilgængelige i en række forskellige røde nuancer. Clematis vinstokke er ideelt for plantning langs hegn, dorne eller espalier, som disse klatrere elsker en gode support system. Allanhah KLEMATIS har dybe, røde blomster kontrast med sort-røde støvknapper. Bourbon clematis har en gul-anther center omgivet af kronblade med en lilla-rød center og lysere rød kant. Kermensia KLEMATIS blomstrer med en semi-Nikkende blomst med lyse røde kronblade omkring en soft-hvid center.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com