Sådan modnes grøn tomat frugt

March 3

Sådan modnes grøn tomat frugt

Grønne tomater er en delikatesse i mange dele af USA, men de har en helt anden smag end rød, modne tomater. Nogle gange, er gartnere, der foretrækker røde tomater tvunget til at vælge dem, mens de er stadig grønne pest, sygdom eller en tidlig frost. Hvis du har grønne tomater, kan du bruge nogle teknikker til at modnes dem indendørs ved hjælp af fælles husholdningsartikler. Modning tomater indendørs tager længere tid end på anlægget.

Instruktioner

•Harvest grønne tomater fra vin ved at skære stænglerne off 1/4 tomme over toppen af frugt ved hjælp af hånd grensakse. Det er vigtigt, at du ikke trækker tomater ud vin, som kan skade toppen og få det til at rådne.

•Tag tomater indendørs og vaske dem under en rindende vandhane med koldt vand. Ikke krat frugt. I stedet blot gnid det forsigtigt med hænderne at fjerne enhver jord eller bakterier, der kan forårsage rådner. Bagefter, tør tomaterne helt med et stykke køkkenrulle eller en ren parabol rag.

•Lay et stykke i avisen om counter og sted en grøn tomat i midten af det. Wrap avis omkring tomat, indtil det danner en bold og ingen del af frugten er udsat for luft. Wrap alle resterende grønne tomater på samme måde.

•Sæt tomater i en pap kasse i et enkelt lag. Hvis det er nødvendigt, du kan stable dem, men et enkelt lag er at foretrække. Angiv et køligt, mørkt sted i hjemmet.

•Unwrap og undersøge hver tomat hver uge for at se, hvis de har modnet. Hvis ja, fjerne de røde tomater og spise eller fryse dem som ønsket. Også kontrollere for eventuelle tomater, der er sorte eller brune pletter, som angiver rot, og smide dem væk.

Tips & advarsler

  • Istedet for benytter ark af avisen, kan du placere de grønne tomater i en papirpose til at modnes. Brug denne metode, placere tre tomater i en pose og lad den øverste åben. Sæt den på en tæller i køkkenet og kontrollere tomaterne dagligt indtil de modnes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com