Have dæk ideer

March 3

Have dæk ideer

Overveje mulighederne, når du tilføjer et dæk i din have til visning landskabet, nyder en flugt eller spisning under åben himmel. Du kan også bygge et dæk i din have som en plantning station for brugervenlighed og tilgængelighed. Tag et kig på din have og beslutte hvilken slags dæk vil virke bedst for dig.

Visning dæk

Ophøje et dæk i din have til at gøre, der har set på det omgivende landskab lettere. Vælg nemt at flytte stole og borde, så du kan fokusere din dæk sæder mod området i din have, der er mest i flor. Du kan opbygge bænke rundt langs kanten af dækket til at rumme flere seere og omfatter flere udendørs stole lavet af teak eller plast harpiks. Konfigurere din visning dæk med begrænset distraktioner såsom paraplyer eller høj belysning, så den visuelle effekt af din have tager center fase. Tilføj sol belysning i din omkringliggende have og langs konturen af dæk til aften visning.

Meditation dæk

Bygge en lille dæk i en afsondret del af din have som en personlig tilbagetog for stille fordybelse og meditation. Placer en eller to komfortable liggestole med tykt polstrede udendørs puder og et lille bord i midten af dine dæk. Ideelt set vil din meditation dæk være omgivet af skygge træer, men hvis du skal oprette din egen skygge, overveje en fritstående paraply, som du kan flytte med solen. Du kan placere en vandvæg eller springvand på det ene hjørne af dæk og stearinlys på bordpladen. Plante krydderurter og stauder i haven tættest på dæk skal tilføjes din meditation tid fordele ved aromaterapi.

Spisning dæk

Gøre en spisestue dæk i din have stor nok til at rumme din typiske middagsselskab. Har en stor tabel eller flere mindre, mere intim grupperinger spredt rundt om dækket. Line omkredsen af dining dækket med tiki fakler til at holde bugs væk og placere citronella stearinlys på alle tabeller. Paraply tabeller fungerer bedst til dagtimerne spisning, især hvis dine dæk er i fuld sol.

Plantning dæk

Oprette en plantning dæk, som du kan bruge som en arbejdsplads i en stor have. Konfigurere din plantning dæk med haveredskaber, pottemuld, relaterede have handsker og andre forsyninger. Du kan finde attraktive opbevaringsbeholdere til udendørs brug på din lokale hjem butik eller lave din egen med en gammel metal tabel eller kabinet. Din plantning dæk hjælper spare tid og energi, hvis du arbejder et stort rum, og det kan være en attraktiv vignet i din have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com