Anbefalede negle for Cedar hegn

March 4

Cedar er et populært træ for både dekorativt og privatliv hegn. Det kan bruges til at gøre høje grænse-mærkning hegn, korte hund - eller barn-fastholde hegn og enkel blokadevagt eller haven hegn. Det modstår nedbrydning, weathers smukt og let at arbejde med. Det har et problem, men: du skal bruge de korrekte negle.

Cedertræ olier og syrer

Cedar har naturlige olier og syrer. Disse afskrække insekter og hjælpe træet bevarer en attraktivt udseende selv efter år i vejret. Disse meget olier og syrer, dog, kan forårsage problemer med søm eller skruer bruges til at fastgøre hegn brædder til stillinger og skinner. De vil spise i nagle beskyttende belægning, så vand ind og forårsager negle for rust. Maling eller pletten kan forsinke processen, men de fleste mennesker foretrækker cedar hegn umalet.

Pletter afsløre problemer

Det første tegn på et søm problem på en cedar hegn vil være pletter eller bøffer forårsaget af rusten vand i fastenerne. Den eneste løsning er at erstatte skruer, hvilket betyder at fjerne hver søm eller skrue og installere en ny. Hvis Rustende negle ikke erstattes, vil de i sidste ende forværres til det punkt, at de ikke længere vil sikre hegnet bestyrelser.

Galvanisering vil ikke løse problemet

Mange boligejere tror galvaniseret negle er immune over for rust og korrosion, men dette er ikke så. Galvanisering frakker søm med et lag af zink, som modstå rust og korrosion bedre end stål. Men i sidste ende, selv zink vil forværres, så vandet kan trænge ind til stål - og ruster det. Processen tager bare meget længere med god galvaniseret søm.

Aluminium eller rustfrit

Den anbefalede fastener til installation cedar hegn er aluminium negle. Aluminium negle vil heller ikke rust eller korroderer. Ulempen er, at de er lidt mere tilbøjelige til at bøje når at blive bankede i. Og de kan være sværere at finde og dyrere end konventionelle stål negle. Et alternativ er rustfrit stål negle. Disse vil ikke ruster, men er meget dyrere og kan være svært at finde på standard bygning levering butikker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com