Hvordan man kan opretholde en grus kørsel

March 4

Hvordan man kan opretholde en grus kørsel

Grus indkørsler gøre billige alternativer til beton eller blacktop. Men på samme tid, de kræver mere vedligeholdelse end andre indstillinger for indkørsel. Over tid, vil hjulspor form, som er vejledende for vægten af køretøjets kørsel over indkørslen. Også, grus, sig vil blive knust og derefter kan blive skyllet væk af regn. Den eneste mulige måde at løse dette er at lejlighedsvis tilføje nye grus til indkørsel og rive ud den gamle grus.

Instruktioner

•Spray ukrudt der har vokset i indkørslen med ukrudt killer eller trække dem ud, være omhyggelig med at bringe ukrudt root sammen med ukrudt, selv. Også fjerne ukrudt, der har dyrket langs kanterne af indkørslen.

•Rake grus, der er blevet fordrevet fra indkørslen til den omkringliggende græsplæne tilbage på indkørsel, udjævningen ud hjulspor så meget som muligt.

•Fyld indkørslen hjulspor med nyt grus i stedet, som har været pulveriseret. Rake ud grus således at det jævnt erstatter det grus, der var tabt. Træk ukrudt og omsiggribende græs ugentligt eller spray med ukrudtsmiddel, når de dukker op for at bevare grus indkørsel udseende. Rake grus hver to til tre uger for at hjælpe bremse rut dannelse.

Tips & advarsler

  • Undgå at lade hjul af bilen til at spinde på grus indkørsel, som dette fremskynder dannelsen af hjulspor.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com