Hvordan at vælge mandarin træer

March 5

Citrus træer som tangeriner giver året rundt skygge, sødt duftende blomster om sommeren og lækker frugt om vinteren. Da mandarin træer er stedsegrønne planter, sælges de ikke med bare rødder som apple eller ahorn træer, men er i stedet potteplanter i jord eller et vækstmedium, eller er rullede og burlapped. At vælge den sundeste mandarin træ, der er velegnet til din voksende site vil give de bedste resultater.

Instruktioner

•Decide hvor du vil plante din mandarin træ. Vil du være voksende det udendørs, eller du ønsker at dyrke det i en gryde, således at du kan bringe det inde i vinteren? Dværg sorter af tangeriner kan dyrkes som en stueplante og bragt udenfor om sommeren. For træer, der vil blive dyrket udenfor, vurdere, hvor meget plads du har til træet og beslutte, om du ønsker en standard eller semi-dværg sort. Hvis der er ingen andre mandarin træer i nærområdet, ville det være en god idé at plante to for at sikre tilstrækkelig bestøvning.

•Consider det lokale vejr. Som alle citrusfrugter gør tangeriner ikke godt med frost eller hårde fryser. Men for gartnere på den nordlige udkant af tangerine's voksende udbud, sorten Changsha er mere tolerante over for køligere temps. Sorter, som modnes senere på sæsonen, som Dancy eller formue, dyrkes bedst i varmere klimaer.

Forpakket din tangerine træ i efteråret eller vinter så at det er tid til at bosætte sig i og etablere sig inden varmen sommer sætter ind.

•Undersøg de tilgængelige træer. En sund mandarin træ bør have en fast stilk og kødfulde, grønne bøjelig blade. Undgå træer, der er visne, eller som har brune eller gule blade. For podede træ, bør Unionens bud være fuldt helbredt med en hud af bark.

•Sammenligning priser og størrelser. Større mere modne træer er dyrere og vil bære fangstklare frugt før, men hvis du er villig til at vente et par år, mindre træer kan være en stor lejlighedskøb.

•Tilvejebringelse god pleje til din nye træ. Fjern træet fra pot eller jute og forsigtigt drille ud af rødderne. Plante din mandarin træ i en lang, lavvandet depression og dække rødderne med muldjord. Vand din mandarin træ flere gange om ugen i de første par uger før det er fastslået.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com