Hvordan at fjerne vand i en Crawlspace

April 11

Hvordan at fjerne vand i en Crawlspace

Vand i en crawlspace kan være et mareridt for en boligejer. Overladt til sig selv, kan crawlspace vand føre til træ rot, termite og andre skadedyrsangreb, mug og andre uønskede udviklinger. I de fleste tilfælde er crawlspace vand et resultat af oversvømmelser eller en brudt rør. Med det rigtige udstyr, bør du være i stand til at fjerne vand fra din crawlspace uden større besvær og få dig og dit hjem tilbage på tør jord.

Instruktioner

•Få en vandpumpe med en langvarig dræning slange. Hvis du eller en ven ikke har adgang til en vandpumpe, leje de fleste isenkræmmere dem ud til overkommelige priser.

•Immerse pumpen i crawlspace vand og køre slangen udenfor så langt væk fra huset som du kan. Jo længere slangen er fra huset, jo mindre sandsynligt vil dræne vandet tilbage til crawlspace.

•Start pumpe efter opsætning det ifølge producentens anvisninger. Kontrollere pumpen med jævne mellemrum for at sikre det er korrekt og at sænke niveauet af vand i crawlspace.

•Rengør op de små puljer af vand, pumpen ikke kan komme med en shop vac. bruge en våd-tør shop-vac til afløb det resterende vand. Du kan have til at tømme shop-vac flere gange for at få alt vandet.

•Finish tørring crawlspace, ved hjælp af rumopvarmning og fans. Placer Rumopvarmere og fans på karton til at undgå at lade dem komme i kontakt med nogen våde eller fugtige overflader. Placer Rumopvarmere og fans på en måde, der skaber masser af luftcirkulation. Lad dem køre for en dag. Hvis området ikke er helt tørret Tillad dem at holde kørende indtil du er tilfreds.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at holde din crawlspace tørt, skal du investere i en crawlspace luftfugter til at hjælpe med at forhindre fugt i at komme ind i rummet.
  • Hvis crawlspace vandet har stået for mere end et par dage skal du sørge for at bære en beskyttende vejrtrækning maske, når du arbejder i området.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com