Hvordan man laver et springvand af en trætønde

March 7

Dekorativ udendørs springvand Tilføj en charme og stemning til din landskab. Udendørs springvand kan konstrueres ved hjælp af genanvendte materialer eller genstande, der var beregnet til et andet formål. Plantageejere gøre gode valg for springvand reservoirer, uanset om de er keramiske, terra cotta eller plast. Trætønde plantageejere gøre rustikke springvand, der kan være et samlingspunkt på græsplænen eller i din have. Vær kreativ med en trætønde at gøre springvand med kobber skulpturer.

Instruktioner

At gøre en kobber skulptur

•Klippe tre til fem 5-fods lange strækninger af fleksible kobberrør. Gøre en mark 12 inches fra den ene ende af hvert afsnit af slangen.

•Hold 12-tommer mærke på et kobberrør mod afsnittet håndtag i en baseballbat. Bøje den resterende længde af slange omkring bat til at danne en løs spiral. Gentag dette trin med de resterende længder af kobberrør. Du kan forme kobber til enhver form for abstrakt form, blomster, fugle og andre design, hvis du først lave en jig passer til figuren ved hjælp af efterbehandling negle og en træplade.

•Sæt 12-tommer bunden af hver kobber spiral på indersiden af trætønde ved hjælp af gaffatape. Tape spiraler under kanten af trætønde plantageejer, således at de kobber spiraler stikker ud fra toppen som dekoration. Brug gaffatape rigeligt, så spiraler bo oprejst. Plads spiraler i selv intervaller omkring tønden eller gruppere dem sammen på den ene side.

Gør springvand

•Klippe en del af tyk plast Dam liner stor nok til linje inde i tønden. Hæft liner til tønde rundt inde øverste kant ved hjælp af en korte pistol. Den plastik liner skal passe over den kobberrør og vil gøre tønden vandtætte.

•Tilslut fountainhead til dykkede fountain pumpe tud. Udvide fountainhead, så den når den øverste rand af tønden. Placere pumpen inde i tønden, så det sidder i midten. Gøre en platform inde i tønden med mursten, hvis du skal løfte pumpen, så at fountainhead er længe nok til at nå tønde toppen.

•Skabe pumpens strømkabel over siden af tønden. Tape det til bagsiden af tønden med gaffatape. Hvis du kører ledningen til en stikkontakt på tværs af en græsplæne, grave en lavvandet grøft og begrave ledningen for at beskytte den. En 2 - til 3-tommer dyb grøft vil være tilstrækkeligt. Dække ledningen med den udgravede snavs.

•Fyld tønden med vand. Drej på pumpen. Justere dyse på fountainhead for at sikre, at vandspray forbliver inde i tønden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com