Sandblæsning værktøjer til flise

March 7

Sandblæsning er en teknik, hvorved partikler grus er fyret på en overflade med høj fart. Da disse partikler strike overflade i en regn, graver de furer i materialet. Forskellige typer af grus og værktøjer anvendes til forskellige materialer. Flise, kræver for eksempel, præcision værktøjer så flisen ikke knæk.

Sandblæser

Det vigtigste værktøj du har brug for sandblæsning flise er en sandblæser. Sandblæsere kan gøres for high-powered job som carving marmor, men de er også lavet til mere sarte job som arbejder med glas og fliser. Du skal sikre sandblæser du får enten er normeret til præcisionsarbejde, eller kan skiftes fra en indstilling til en anden, så det kan bruges på fliser. Efter alt, hvis værktøjet er for kraftig, vil det knæk din flise snarere end skære ind i det.

Sikkerhedsudstyr

Det er vigtigt, at du bære ordentlig sikkerhedsudstyr for enhver sandblæsning job. Eye protection (hvis ikke en fuld frontplade) er en nødvendighed. Du bør også bære en ansigtsmaske for at dække din mund og næse, så grus fra sandblæser ikke få ned i lungerne og forårsage skader der. Handsker skal bæres for at beskytte dine hænder, og mens ikke strengt nødvendigt, hjælper det for at have et forklæde til at dække dit arbejdstøj, bare i tilfælde af noget ricochets tilbage på dig.

Grus og mønster

Du skal bruge et mønster til at bestemme hvad der skal være skåret i din flise. Mønsteret skal dække alle steder på den flise, der skal være alene tilbage, og det bør udsætte de områder du vil sandblæst. For fliser skal du også vælge den korrekte type af grus. Dette vil afhænge af det materiale dine fliser er lavet af. Hvis flisen er sten, skulle regelmæssig silikat grus virke fint. Hvis flisen er lavet af glas eller en anden mindre hårdføre materiale, skal du finde sandblæsning grus lavet specielt til dette materiale.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com