Central klimaanlægget spørgsmål

April 13

Centrale luftkonditioneringsanlæg, der består af uden for kompressor enhed, kondensator spole og fan og en indvendig fordamperfladen. Denne kombination virker til at tage varm luft, cool og dehumidify det og derefter sende den nu-kold luft gennem et system af kanaler, der indbetaler luft via ventilationskanaler i loftet eller på gulvet. Visse spørgsmål er tilbøjelige til at opstå i løbet af ejerskab af din centrale klimaanlæg.

Hvorfor ikke/c tur på?

Når din klimaanlægget nægter at sparke på, er den første ting at undersøge indstillingen termostat til at bestemme, hvis det er blevet rejst for høj for enheden for at begynde køling. Hvis termostaten uden er skyld, inspicere panelet vigtigste service for en blæst sikring eller udløst circuit breaker.

Hvorfor er nogle værelser køligere end andre?

Hvis et rum er særlig varm, mens resten af huset er cool, bør du undersøge gitter registret hvorigennem luften strømmer fra kanalsystemet. Registret har typisk en komponent, der kan justeres til at slå ud omløb ind i stuen eller til at styre, hvor meget kold luft kommer ind i rummet. I en situation, hvor den kølige luft ikke er er jævnt fordelt, undersøge de varmere værelser for at se hvis registrene er blevet lukket.

Hvorfor virker klimaanlægget efter et strømsvigt?

Efter en langvarig strømafbrydelse, bør du give klimaanlægget om fem eller seks timer før forsøger at tænde den igen. Denne gang er nødvendige for kompressor kan fungere korrekt. Kompressoren kan faktisk blive beskadiget ved at tænde air condition, før den er klar.

Hvor tit skal jeg skifte luft filtre?

Hvor ofte skal du ændre luftfilteret indendørs eller filtre er afhængig af brugen. Hvis din aircondition skik er løbende i de varme sommermåneder, skal du muligvis ændre filteret hver to uger. Du bør i det mindste ændre filtrene hver måned i løbet af sommeren. Hvor ofte du ændre filteret i vintermånederne bestemmes ved brug af varmluft systemet som et varmeapparat.

Hvordan kan jeg forbedre aircondition effektivitet?

En af de nemmeste måder at forbedre effektiviteten af din central klimaanlægget er at inspicere udendørs enheden for luftstrømmen blokering. Fjern eventuelle klamrer sig vinstokke, der er svøbt omkring den enhed ramme. Beskære tilbage enhver vegetation vokser omkring kondensatoren. Check for bent finner, og bruge et særligt værktøj kaldet en kam til at bøje finnerne tilbage til normal. Plante et træ langt nok væk for ikke at hindre luftstrøm, men tæt nok til at sprede skygge over udendørs enheden kan også forbedre effektiviteten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com