Sådan Declutter et hus hurtigt

May 2

Sådan Declutter et hus hurtigt

Decluttering dit hjem kan være en skræmmende opgave, hvis du er kort på tid og er knyttet til mange af de materielle elementer i dit hjem. Hvis du sælger din ejendom, er det bydende nødvendigt at rydde ud alle unødvendige rod at lokke potentielle huskøbere. Hvis du gør plads til familie eller venner til at bo i, skal de føle sig velkommen og komfortabel i dit hjem. Organisationen er nøglen i alle disse scenarier.

Instruktioner

•Designate et værelse eller rum, der ikke bruges dagligt som rod centrale. Denne plads er en integreret del din decluttering proces, da det giver overgangen mellem den oprindelige placering af rod hvor det vil endelig afslutte op. Gæst soveværelse eller kælderen tilrådes til dette formål.

•Label tre pap kasser "sælge," "donere" og "usikker." Også gøre enkle etiketter med papir og bånd med de samme ord for varer, der kan være for stor til boksene. Placere kasserne i centrale rod i et tilgængeligt sted.

•Planlæg en garage salg eller vælge en anden måde at sælge dine uønskede rod. Annoncere dit salg i dit community og andre steder. Opfordre folk til at komme og støtte din decluttering.

•Ansigt rum for rum gennem hele dit hus. Flytte varer til rod centrale og sted i hver boks eller mærke dem i overensstemmelse hermed. Hold ikke på elementer, der ikke har nogen specifikke formål eller affektionsværdi, da dette ikke vil tilskynde din proces. Den hurtigste måde at declutter dit hjem er at organisere hvert værelse, så det er behageligt og praktisk med eneste velfungerende elementer. For eksempel, hvis du har nogen typer af maskiner, der ikke er i orden og du har ikke brug for dem, sælge eller donere dem.

•Return at rod Central. Sortere via boksen "usikker" først og dechifrere hvilke emner skal holdes, doneret eller solgt. Være kritiske og arbejde hurtigt at undgå bolig over elementer. Dette vil støtte din hurtig decluttering proces. Prøv ikke at genvinde elementer, der er flyttet ind i rod Central, da dette er kontraproduktiv.

•Sort gennem "Doner" feltet Næste. Lav en liste af hvilke velgørende du ønsker at donere til. Kalder organisationerne og spørge, om de kan bruge dine emner. Drop det ud så hurtigt som muligt for at undgå at holde dem i dit hjem.

•Host din garage salg eller andre salg. Enhver vare, der ikke sælges kan blive doneret. Være fleksible med hensyn til priserne, som komme af varerne er vigtigere end at tjene penge på dette punkt.

•Donate usolgte varer højre væk.

Tips & advarsler

  • Vedligeholde din rod-frit miljø ved at købe fornuftigt og ikke holder noget ud over dets anvendelighed til dig.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com