Hvordan man laver en rille beskæringsplanet

April 14

Hvordan man laver en rille beskæringsplanet

Ændre et fly til at skære en groove eller en kanal kan opnås med off-the-shelf komponenter, forudsat at størrelsen af rillen du nødt til at skære falder sammen med størrelsen af off-the-shelf plane vinger. Derudover vil de blade, du bruger have til at optage et nøglehul slot, så du kan justere dybden af flyet efter hvert gennemløb, så du kan nemt bestemme dybden af den kanal, du ønsker at skære.

Instruktioner

•Sæt din hånd fly på en flad overflade med skærpet kniven på bordpladen. Du vil se, at bladet er forbundet til en vinklet del af flyet med enten en lås eller en skrue.

•Tag låsen eller skrue der sikrer blade på hånd fly, være omhyggelig med ikke at nick klingen.

•Skub Nøglehullet slot tyndere vinger på den vinklede del af flyet. Løft lidt på forsiden af hånd-fly, og lad klinge kant resten på arbejde overfladen ca 1/64 af en tomme under den flade bund af flyet.

•REINSTALL låsemekanismen på bladet, om det er en skrue eller en løftestang. Sikre, at vingen holdes stramt på plads. Det har mindre side-til-side støtte end den oprindelige blade vil have, så du bliver nødt til at lægge særlig vægt på orientering af bladet.

Tips & advarsler

  • Lave en test passere over et stykke skrot bestyrelsen til at sikre, at kanalen vil blive skåret ordentligt. Opsplitning af træ vil ikke være et problem, så længe du fjerner en lille mængde af træ på et tidspunkt. Justere dybden af kanal-kniven ved 1/64 tomme med hvert pass at sikre en glat, attraktive snit.
  • Holde vingerne til dit fly ekstremt skarp. Skarpe knive er mindre tilbøjelige til at binde, når der skæres, som kan forårsage du mister din saldo.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com