Hvordan til at neutralisere Skunk Spray i dit hus

March 9

Hvis du har nogensinde lugtet direkte skunk spray, kender du på første hånd, hvor forfærdeligt det er, som en sur kombination af gamle løg og død. Det er ikke en duft du ønsker i dit hus. Hvis det finde sin vej inde (typisk efter dine kæledyr er blevet sprøjtet), skal du tage hurtige indsats for at fjerne lugt. Jo hurtigere handler du, jo bedre chance, du bliver nødt til at fjerne duften.

Fjerner kilden og ventilere

For at starte du skal fjerne den vare, der er blevet sprøjtet fra huset. Hvis din hund eller tøj blev sprøjtet, skal du sætte dem uden for at forhindre den forurenede luft i at sprede sig gennem resten af huset. Åbn alle vinduer og døre i området i huset, der stinker til at cirkulere den dårlige luft ud og flytte den gode luft.

Rens området

Skunk spray har en måde at stikning til stof. Hvis du har et tæppe deodorant, nu er det tid til at bruge den. Drys det på gulvtæppet, og lad det sidde i et par minutter før støvsugning det op. Hvis du er rengøring området kort efter skunk lugt ind i huset, vil så rengøring gulvtæppet hjælpe enormt. Lugt vil dog stadig blive hængende i luften som en giftig Sky svæver over dit hoved.

Bruge luftfriskere

Tro det eller ej, udføre luftfriskere vidundere på områder af huset, der stinker af skunk. Bruge en luftfriskere, der fjerner lugt og ikke bare dække det op. Ellers vil det gøre absolut ingen god mod skunk spray. Det vil hovedsagelig være ligesom sprøjtning Köln over kropslugt. Det skaber en frygtelig blanding og gør næsten det værre. Produkter såsom Febreeze udrette mirakler, når det kommer til skunk lugt. Spray hele rummet grundigt, og derefter forlade i et par minutter. Når du vender tilbage, vil have mindsket stanken. Coat værelse igen med en anden komplet sprøjtning. I et par timer vil skunk spray være væk fra huset.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com