Sådan fjernes en meldug lugt fra tøj tilbage i vaskemaskinen

March 10

Sådan fjernes en meldug lugt fra tøj tilbage i vaskemaskinen

Tøj, når venstre i en vaskemaskine for en længere periode, bliver næsten uundgåeligt udvikle meldug. Aktive meldug opstår, når fugt forbliver på absorberende objekter i længere periode. Mug sporer er tiltrukket af den fugt, som aktiverer dem og får dem til at udsende en muggen, ubehagelig lugt. Hvis du har fejlagtigt forlod dit tøj i vaskemaskinen, kan du fjerne meldug og dens tilknyttede lugte, men du bliver nødt til at bruge en passende rensemetode. En standard vask vil ikke altid gøre tricket.

Instruktioner

•Sæt dit tøj udendørs. Hvis de føler stadig fugtig, lad dem i solen, indtil de tørre fuldstændigt. Skrub hele overfladen af hver beklædningsgenstand med en fast pensel til at fjerne enhver tørret mug sporer.

•Sprinkle citron saft over overfladen af hver lugtende vare. Du behøver ikke at mætte klæderne, men gælder saft liberalt. Bagefter, drys nogle bordsalt over stofferne. Natrium klor og citronsyre vil angribe meldug selv i sin mest mikroskopiske former, hjælpe med at fjerne spor rester, der bidrager til dvælende lugt.

•Sæt din tøj tilbage i vaskemaskinen. Tilføje en fuld kop af blegemiddel til blegemiddel dispenseren sammen med en kop af dit foretrukne vaskemiddel. Hvis vask farvede klæder, Sørg for at bruge en farve-safe ilt blegemiddel. Hvis overdreven lugt plager din tekstiler, kan du også drys nogle bagepulver over tøjet. Sat vaskemaskinen på varmeste cyklus, der er sikker for dit tøj og komplet en fuld cyklus.

Hæng dit tøj i solen for at tørre. Sollys ikke kun tørrer tøj effektivt i en frisk og rynke-fri måde, men fungerer også som naturens mest kraftfulde anti-skimmel agent. Hvis du ikke kan hænge tøj i solen, brug en tørretumbler som en sidste udvej. Bruge den højeste indstilling, varme og fjern ikke indtil hver beklædningsgenstand er 100 procent tørt.

•Sæt dit tøj i et tørt sted til at forebygge tilbagefald. Meldug racer hvor fugt hersker, så hold tøj fra dårligt isolerede værelser, hæmmer og alle andre steder, hvor fugt hvor indsamle.

Tips & advarsler

  • Hvis du lider af allergier, astma og respiratoriske problemer, altid bære en beskyttende maske, når du håndterer varer ramt af meldug.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com