Hvordan man kan skære en laminat bordplade uden Splinter

March 10

Installere en ny laminat bordplade i et køkken eller badeværelse vil kræve nogle skæring. De fleste Tom bordplader kommer i længde intervaller af 2 fødder, normalt kræver nogle af ende at afskære passer til kabinetterne. Det er også nødvendigt at skære ud i vasken hullet. Skære en laminat bordplade uden opsplitning kræver brug af forskellige slags Save monteret med de korrekte vinger. Mens en stiksav er god til at skære ud en vask hul, for eksempel, er det ikke det bedste valg til at skære en lige afslutning fra køkkenbordet.

Instruktioner

Skære ophør

•Sæt afdækningstape hvor du har brug for at gøre cut på laminat bordplade. Hvis afskære ophør, måle det beløb du ønsker at klippe, og sted to rækker af tape punkt side om side med seam tape på snittet. Båndet beskytter laminatet fra flade plader af saven og også hjælper med at forhindre opsplitning af laminatet.

•Mark skære linjen på tape med en blyant og lige kant. Brug lineal til at sikre at du får lige linjer.

•Installer en bøde-tand krydsfiner blade i din cirkulære så for at afskære afsnittet køkkenbordet slutningen. Så skoen har normalt en knop på bagsiden. Drej knappen mod uret og trække sko ned, indtil bunden af klingen udvider under sko 1/8 tommer dybere end bordplade tykkelse. Drej knappen med uret for at låse sko på plads. Tænder på krydsfiner blade er fordelt tæt sammen, gør et rent snit og undgå opsplitning.

•Measure fra venstre uden for kanten af skoen, rundsav til savklinge med et målebånd. Måle fra linjen snit på køkkenbordet til venstre med sko måling. Spænd et stykke af 1 x 2 tommer board, så længe snittet linje til køkkenbordet på dine mærker. Bestyrelsen fungerer som en guide for rundsaven.

•Sæt saven på kanten af køkkenbordet med den venstre side af sko mod bestyrelsen. Klingen skal justeres med linjen cut. Tryk på udløseren magt og skæres i slutningen off køkkenbordet, anvende mindre pres på saven. Spørg en ven til at holde skrot slutningen af køkkenbordet til at undgå det bryde som du nær slutningen af snittet.

•Klippe backsplash af køkkenbordet væk med en stiksav og laminat blade, hvis din laminat bordplade har en backsplash. Sko plade af rundsaven forhindrer skære hjørne mellem backsplash og bordplade.

Skære en vask hul

•Sæt skabelonen vasken på køkkenbordet efter fabrikantens anvisninger og sted tape på køkkenbordet rundt udenfor omkredsen af skabelonen. Fjern skabelonen og Placer en anden række af båndet ved siden af indersiden af den første række. Anbring skabelonen tilbage på køkkenbordet, og spore den cut linje efter skabeloninstruktion.

•Sæt en speciel laminat klinge i et puslespil til at skære ud i vasken hullet. Stiksave fungerer godt til dette formål på grund af deres lille venderadius.

•Drill 1/2-inch huller inde i hvert hjørne af vasken hul linjer med en boremaskine og hul så. Disse hjørne huller rumme turn nødvendige i hjørnerne til puslespillet. Indsæt puslespil klingen gennem en af hjørne huller, og så ned linjen klip til det næste hul.

•Klippe side overfor først skåret på samme måde. Sted et bord på tværs af toppen af køkkenbordet med enderne peger på arbejdsmarkedets parter cut. Skrue bestyrelsen i midten af stykket af køkkenbordet du fjerner med en 2-tommer træ skrue. Skære de resterende to sider af vasken hullet med en stiksav. Løfte brættet op, trække den vedlagte laminat skrot fra køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Sand de ru kanter af din nedskæringer med 120-sandkorn sandpapir. Hvis du skærer din linje lidt ujævn, skal du bruge et bælte sander med 120-grus slibning bælte til at udjævne kanter op til din stiplede linjer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com