Hvordan til at fjerne træ fra et soveværelse væg

May 3

Der er typisk to typer af træ på soveværelse vægge, molding--der kan komme i form eller trim eller stol gelænder eller en dekorativ dækker som wainscoting. Uanset om du vil opdatere udseendet af rummet ved at fjerne nogen af disse træsorter eller du ønsker at erstatte dem, er det hurtigt og nemt at fjerne træ fra væggene. Mens du ønsker at være omhyggelig med at undgå skader på eksisterende vægge, kan boligejere på alle erfaringer niveauer gøre jobbet.

Instruktioner

•Score sømmen mellem træ og mur med en hobbykniv. Hvis træet blev malet, er chancer det sidder fast til væggen. For at forhindre skader på drywall, når du fjerner træ, scoring hjælper med at bryde seal.

•Skub flade kanten af et brækjern forsigtigt ind i sømmen af trim eller wainscoting. Skubbe brækjern væk fra væggen sagte at lirke træ fra drywall.

•Tag store dele af trim af nysgerrige træ lige så langs længden. Når du lirke væk træ ned på længden af trim, kan du trække resten af det væk i hånden. Denne metode fungerer effektivt hvis du har planer om genbrug af træ trim eller wainscoting.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com