Sådan Fix Sagging gipsvæg

April 16

Når drywall afskalninger, kan det være forårsaget af et par ting. Fugt kan komme ind i drywall mellem væggen studs eller loft strøer eller gipsvæg skruer kan blive forskubbet som forårsager drywall falder væk i en del fra strøer. Denne anden årsag er som regel hjulpet ved at installere nye skruer, men den første årsag kræver at området sagging fjernes og erstattes. Det er også bedst at først løse årsagen af fugt, så den nye drywall ikke til sidst synke igen.

Instruktioner

Forrykke skruer

•Tag nogen forrykke skruer fra området sagging. Skubbe drywall mod loftet bjælker med den ene hånd, og med den anden køre en stud finder over overfladen for at finde midten af strøer. Kør derefter en blyant linje langs drywall i placering af tværbjælke Centre. Hvis der er mere end én tværbjælke i området sagging, vil du ende med parallelle blyant linjer på drywall.

•Installer 2-tommer drywall skruer langs blyant linjer, afstand mellem dem 6 inches fra hinanden. Sørg for at lederne af skruerne led drywall overflade men ikke bryde.

•Pour fælles sammensatte i en gipsvæg bakke og smøre et tyndt lag af sammensatte over hver skrue hoved med en 6-tommer drywall kniv. Give stof til tørre natten over.

•Sand alle tørret sammensatte med fint sandpapir, og sørg for, at der er ingen kamme eller bump. Hvis nogen skruehoveder kan stadig ses, anvende mere sammensatte, vente på det tørre og sand området igen. Området er nu klar til primer og maling for at binde det sammen med de omkringliggende farveskema.

Fugt

•Køre den en stud finder over det fugtige område at finde midten af loftet bjælker på hver side af sagging. Køre blyant linjer over drywall hvor midten af strøer findes; Du skal ende med to parallelle blyant linjer. Kør derefter to blyant linjer i hver ende af området sagging---mindst 6 inches fra sag---, så at du oprette enten en blyantsrettelser firkantede eller aflange figur.

•Køre den en handelsmands kniv flere gange over blyant linjer indtil drywall er helt skåret igennem, og fjerne den sagging område. Måle det hul, der er tilbage, og skære et nyt stykke af drywall til denne størrelse ved hjælp af en handelsmands kniv eller gipsvæg saven.

•Installer det nye stykke af drywall ved hjælp af 2-tommer drywall skruer, indsætte dem 6 inches fra hinanden. Dernæst gælde mesh tape---klistrede side mod drywall---over alle drywall leddene.

•Pour sammensatte i drywall magasinet og smøre et lag af sammensatte over alle de tapede områder ved hjælp af 6-tommer drywall kniv. "Fjer", eller glatte ud, sammensatte på gipsvæg forbi mesh tape, gør laget tyndere, som du går. Dette vil hjælpe øjet ikke kan se at sammensat er lidt tykkere på trådnet båndet end de omkringliggende områder. Dernæst anvende sammensatte over alle skruehoveder, og vente på det til tørre natten over.

•Sand den tørrede sammensatte med fint sandpapir til at befri område af bump eller højderygge. Hvis nogen skruehoveder eller mesh tape kan ses, anvende en anden lag af sammensatte, vente på det tørre og sand en anden gang. Endelig, anvende primer og maling.

Tips & advarsler

  • Drywall knive komme i større og mindre bredder, men en 6-tommer bredde kniv er velegnet til de fleste DIY drywall arbejdspladser.
  • Plader af 5/8-inch drywall vejer 75 pounds. Kan du have nogen skæres i to i butik---hvis sag er mindre end halvdelen af arket---at gøre det lettere at bære.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com