Kan du vaske en køkkenkniv i opvaskemaskinen?

March 13

Kan du vaske en køkkenkniv i opvaskemaskinen?

Opvaskemaskiner er bekvemt for travle familier, men kan ikke være den bedste måde at vaske visse køkkenredskaber, navnlig kanter værktøjer som køkkenknive, udskæring værktøjer og steak knive. Flere grunde findes, hvorfor det er bedst ikke at sætte dine knive i opvaskemaskinen, hvis du ønsker at holde dem skarpe.

Kontakt

Knive bang mod andre knive, når de er løs i en skuffe, og især når de er i en kurv på opvaskemaskine under pres. Knive banging mod andre redskaber kan sløve eller chip deres kanter, forårsager små skønhedsfejl i bladet.

Kemikalier

Opvaskemaskine sæbe er barske og kan fremme korrosion, især når knivene er tilbage i opvaskemaskinen i lang tid under prewash, under tunge cykler eller når de har små skønhedsfejl eller chips i bladet. Knive vaskes i hånden i mild sæbevand.

Varme og fugt

Varme og fugt i opvaskemaskinen kan forårsage træ håndtag til at svulme op og løsne over tid. En løs håndtag kan gøre en fin kvalitet kniv næsten ubrugelig. Lang eksponering for fugt kan forårsage vinger til at rust.

Håndvask

En af de bedste måder at rense knive er til hånd vaske dem. Når hånd vask, rense madrester ud med en blød vandlåsens svamp, skyl rent og tør med et håndklæde. Lægge kniven væk hvor det ikke bang ind i andre knive, og hvor det kan luften tør. Knive bør være kantet om en gang om ugen med en whetstone. Holde en handy, og give bladet et par aflæser, før du bruger det nu og da for at holde kanten lige og ren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com