Omkostningerne til at reparere en Sinkhole

March 13

Sinkholes udgør en alvorlig risiko for dit hjem stabilitet og er et alvorligt problem i områder, hvor den naturlige geologiske struktur bidrager til dannelsen. Hvis du har et jordfaldshul på din ejendom, er det vigtigt at handle hurtigt og følg de rigtige kanaler for at sikre, at du har et sikkert miljø og at beskytte den investering du har i dit hjem.

Dannelse

Sinkholes form når sediment eller rock flyttes ind i tomt rum skabt når vandopløselige rock opløses. Områder udsat for sinkholes er dem med tykke karbonat indskud dybe underjordiske. Ændringer i vejret og øget vandforbrug på grund af urbanisering og dannelsen af forstæderne bidrager til øget sinkhole dannelse.

Tegn på en Sinkhole

For at minimere skader, er det nødvendigt at registrere sinkhole aktivitet hurtigst muligt før skaden intensiverer og omkostninger stige betydeligt. Revner er det mest synlige tegn på skader og forekommer i gulve, vægge eller i fortovet. De også udgør omkring hjørner af vinduer og døre og, mens de begynder små, kan sprede sig til meget større proportioner hvis ignoreres. Mindre tegn, men lige så vigtigt, når døre og Vinduer ikke lukker ordentligt længere, som betyder at fundamentet kan skiftende.

Test

Før du kan tage skridt til at reparere skader til dit hjem, skal du bestemme, hvorvidt skaderne er faktisk et resultat af et sinkhole. En professionel geolog eller ingeniør skal komme til lokaler til at udføre tests herunder gulvet evalueringer, jorden penetration radar og standard penetration test boringerne. Den gennemsnitlige omkostning for et forsikringsselskab til at udføre de nødvendige test var ca $9,466, mens omkostningerne for den enkelte varierede fra $8,061 til $10,116, på tidspunktet for offentliggørelsen.

Stabilisering teknikker

Geologer beskæftiger to primære teknikker til stabilisering af området, fugning og understøttelse. Fugning indebærer injektion af en blanding af fuger, der er forskellige mængder af cement, sand, flyash og vand, i stedet for at stabilisere de underliggende jord. I understøttelse, er stålrør boret ind i jorden for at stabilisere hjemmets foundation. Begge procedurer er pebret, med den gennemsnitlige omkostning for fugning et $150.000 hjem på $75.000 og understøtte koster et estimat af $35.000, på tidspunktet for offentliggørelsen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com