Fjernelse klistret Tape fra et trægulv

March 14

Fjernelse klistret Tape fra et trægulv

Fjernelse af båndet

Fjernelse klistret tape fra en træ gulv kan være en akkord. Det kan være vanskeligt at fjerne tapen uden at beskadige træet eller finish. Men ved hjælp af blide metoder skræl op båndet og løfte det klistret restprodukt næsten altid arbejder uden at beskadige gulvet. Anvende varme til båndet bør løsne det fra gulvet. Angive en hårtørrer på høj, og holder det et par inches over gulvet, pege direkte på båndet. Start i den ene ende af båndet og flytte ned, peeling op at tape, da varmen løsner det. Fortsætte indtil strimler af tape er slukket trægulvet.

En anden effektiv metode indebærer anvendelse af vand. Fylde en skål med næsten kogende vand. Sættetid en svamp i det varme vand, og starter i den ene ende, gnide svampen på båndet. Peeling op båndet som varmen løsner det, arbejde mod anden enden indtil gulvet er fri af tape. Tør området umiddelbart med et håndklæde, da stående vand kan skade nogle gulv finish.

Forsigtigt fjerne lim

Når båndet er pillet op, vil blive efterladt en klæbrig rest. Vil du bruge metoden blideste muligt at fjerne denne lim, så eventuelle skader på gulve er undgået. Først, prøv at gnide lim med en svamp dyppet i varmt vand blandet med lidt blid opvaskesæbe. Rub området let, og hvis behandlingen synes at bryde op lim, fortsætte indtil stedet er ren. Hvis den sæbe og vand behandling ikke virker, sættetid en tør klud i en smule af mineralsk olie og gnide olie over stedet. Mineralsk olie kan undertiden løfte den klæbende stof af smøring op den rest fibre. Bruge kanten af et kreditkort til at skrabe lim af gulvet efter mineralsk olie er blevet anvendt.

Ved hjælp af hårdere metoder

Andre metoder vil fjerne lim fra trægulvet, men vær omhyggelig med at læse etiketten først. Disse stoffer er ikke godkendt af alle former for trægulve og kan skade finish. Rengøring væsker, såsom Goo gået, opløse lim med en orange olie-baseret løsning. Disse løsninger er temmelig sikkert at bruge på trægulv, så længe de anvendes sparsomt. Du skal blot gnide Goo gået ind på lim indtil den er opløst, derefter tørre området rent med en våd klud.

WD-40 og neglelak remover er begge meget effektiv til at fjerne klistret tape rester fra hårdttræ gulvbelægning, men kan skade gulvets overflade. Teste løsningen i en ud af området måde før du anvender det til den klæbrige spot. Så længe det ikke synes at misfarve eller beskadige gulvets finish, bør det være helt sikker at anvende på limen. Bare gnid WD-40 eller neglelakfjerner på stedet og derefter tørres det af med en klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com