Hvordan til at fjerne gamle maling pletter

March 14

Hvordan til at fjerne gamle maling pletter

Ligesom alle pletter er stænk af maling meget lettere at fjerne, når de er friske. Når malingen er tørret, absorbere mange materialer pigmenter, gør pletten fjernelse en reel udfordring. Der er imidlertid en række enkle hjem retsmidler, der kan løfte maling pletter fra en række forskellige overflader. Fuldstændig fjernelse kan tage tid og tålmodighed. Gamle pletter kommer langsomt og generelt kræver flere rengøring forsøg. Derudover kan du nødt til at prøve flere opløsningsmidler for at finde en, der virker som det kan være umuligt at fortælle, hvis malingen var acryl eller olie-baserede.

Instruktioner

•Tag så meget af den tørrede maling som muligt. Skrabe bløde overflader med kanten af en ske. På hårde overflader, bruge kanten af et kreditkort til at komme nedenunder resten. Feje væk løsnede maling partikler med en stiv børste.

•Pour ¼ kop flydende opvaskemaskiner vaskemiddel i en lille skål. Tilføj ¼ kop varmt vand og rør godt. Dække pletter med en klud, der har været dyppet i denne løsning. Veje kluden med en tung genstand, som et stort glas. Vent 5 minutter, giver løsningstid til at blødgøre den tørrede rest.

•Tag kluden og let duppes område med en fugtig svamp. Arbejde fra ydersiden af spill mod midten, trykke på svampen mod overfladen gentagne gange. Ikke gnide som dette kan medføre pletten til at sprede. DUP op sæbe løsningen med en fugtig klud. Hvis nogen maling er kommet op, gentage denne proces indtil pletten er væk.

•DAB en bomuld bolden, der har været fugtes med isopropyl alkohol på genstridige pletter. Tryk på materialet fast mod det berørte område, flytter fra kanterne til centrum. Når hele pletten er behandlet, duppes op eventuelle overskydende alkohol med en tør køkkenrulle. Hvis nogen maling er synlige på et stykke køkkenrulle eller vat, genanvende opløsningsmidlet. Svamp med koldt vand til at skylle.

•Mix ¼ kop af husholdningernes ammoniak til 1 kop varmt vand. Anvende løsning til enhver resterende pletter med en fugtig klud. Vente fem minutter og derefter duppes område med en tør køkkenrulle. Tag til efterretning enhver farve opfanget af papiret. Et mildt basisk opløsning, ammoniak er effektiv til at fjerne maling pletter; men det kan også fjerne finish og farvestoffer. Derfor, det bruges bedst på lyse overflader.

•Pour ¼ destilleret hvid eddike i en lille skål. Tilsæt 1 kop varmt vand. Rør indtil to er grundigt blandet. En svag syre, eddike vil neutralisere eventuelle resterende ammoniak og hjælp opløses dvælende spor af maling rester. Anvende eddike løsning til det ramte område, duppe blidt. Tørres af med en fugtig svamp til skyl og dup tør med et stykke køkkenrulle.

Tips & advarsler

  • Når du finder et opløsningsmiddel, der arbejder for din bestemt type maling, holde genanvende det. Gå videre til en anden rengøring løsning kun hvis hvad du gør ikke har nogen effekt på pletten.
  • Teste opløsningsmidler i en inconspicuous område inden det på pletten.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com