Wisconsin love om brandslukkere

March 15

Wisconsin love om brandslukkere

Formålet med brandslukker love i Wisconsin er at sikre sikkerheden for dem, fanget i en brand. Enhver, der har en brandslukker bør have en fast forståelse af hvordan man bruger det. Bygninger uden ildslukkere er ikke kun ulovligt, men også farlige for dem, der optager dem.

Fartøjer

Ethvert fartøj i staten Wisconsin, der har en indenbords/udenbords motor, lukkede rum, levende områder eller installeret brændstoftanke er påkrævet ved lov til at have mindst én ildslukker om bord på alle tidspunkter. Ildslukker skal have en "Marine USCG typegodkendt" mærkning på det at være juridisk.

Betydning

Visse job miljøer i Wisconsin er forpligtet ved lov til at have fuldt operationelle brandslukkere på side på alle tidspunkter. For eksempel, daginstitutioner skal have ildslukkere tilgængelige i iøjnefaldende områder, og de ansvarlige skal have uddannelse og viden i forhold til hvordan de arbejder.

Loven

Alle ildslukkere i offentlige bygninger skal være operationelle på alle tidspunkter. Info om brand forbeholder sig at indtaste nogen bygning for at teste pålideligheden af dets brandslukkere. Disse inspektioner skal finde sted mindst en gang hver 15 måneder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com