Hvordan tager jeg skruer ud af en Spa?

April 19

Hvordan tager jeg skruer ud af en Spa?

Arbejder på en spa på nogen måde, eller flytte den fra dens nuværende placering, vil kræve dig til at fjerne forskellige dækker stykker at komme på den spa udstyr. Mens at fjerne en skrue er en enkel proces, kan gør det mens skruerne holde store paneler på plads tilføje en lille niveau af vanskeligheder. Med nogens hjælp og en metodisk tilgang, men kan du fjerne de nødvendige skruer uden at skade spa eller dig selv i processen.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen fører til spa fra GFCI breaker box. Sørg for, at afbryder er indstillet til off, derefter placere en hængelås på boksen for at forhindre nogen i at flippe magt tilbage på, mens du arbejder med spa. Tømme spaen inden fjernelse.

•Tag nogen plastiklåg, der dækker skruehoveder du ønsker at fjerne. Lirke caps fra skruehoveder med kærv skruetrækker klinge, derefter placere hætter afsat til senere udskiftning.

•Tag et stykke malertape og sted på hvert stykke af spa du vil fjerne ved at fjerne skruerne. Etiket stykke i båndet med en markør og omfatter en pil, der peger opad. Dette bør hjælpe dig senere, når du skal samle stykkerne, som mange af spa delene ligner hinanden og kan vise sig vanskeligt at fortælle fra hinanden.

•Tag skruerne sikring trim kanterne og rand af spa med en Phillips-head skruetrækker. Gemme skruer med plastik hætter. Har en hjælper holde større stykker af trim på plads som du fjerne skruerne for at holde dem fra at falde før du kan sænke dem fra position. Trække trim gratis.

•Fjern de paneler, der dækker siderne af spaen efter samme proces du brugte med trim. Skru siderne og toppen af panelet, så fjern skruerne fra bunden før trække panelerne væk, udsætter de spabad.

•Klart eventuelle rester fra toppen af de skruer, der holder spa på plads mod dækket omkring kroppen af karret. Bruge en stålbørste til at trække snavs og debris gratis, afslørende skruehovedet. Hvis skruen er forsænket og træ af dækket hænger ud det, derefter skæres åbningen klar med en hobbykniv, pasning kun fjerne så meget af dæk materiale som nødvendigt.

•Tag skruer fra dæk med en retvinklet skruetrækker, hvis spa er boltet ned, derefter bruge en topnøgle for at fjerne boltene.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com