Sådan Decorate stang skygge Windows

May 4

En stang skygge vindue er et vindue, der bruger et vindue skygge monteret på en stang. Disse er roller nuancer, der Rul stramt på stangen når den ikke er i brug. Skyggen sig selv er ofte det dekorative omdrejningspunktet for vinduet. Hvis dette ikke er tilfældet for din skygge, men så overveje at dekorere vinduet selv. Det faktum, at en stang mounts på den inderste del af din rude indramme efterlader masser af plads til vinduet udsmykning muligheder.

Instruktioner

Sådan Decorate stang skygge Windows

•Frame vindue med støbning. Fordi hardwaren er inde i vinduesrammen, er der ikke noget til hindre indramning vinduet med dekorative støbning. Det ser især rart hvis væggene er malet en kontrastfarve til støbning.

•Installer en valance. Dette vil tilføje en dekorativ touch til dit vindue. Desuden, hvis det gøres ordentligt, vil valance hænge lige lav nok til at skjule vinduet skygge, når det er rullet op.

Hæng gardiner. Bare fordi et vindue har en nuance betyder ikke, det ikke kan have et gardin panel eller to. Faktisk kan gardin paneler på hver side af et smalt vindue gøre vinduet større og give væggen en større indvirkning.

•Contrast en simpel vindue skygge med nogle fantastiske varer sat i vindueskarmen. For eksempel trække skyggen halvvejs ned og placere flere farvet glas vaser, med en høj blomst i hver vase på karmen.

Hæng en glasmosaik sun catcher i vinduet. Når skyggen er op, vil solen skinne igennem catcher, gør det muligt at gnistre og fylder rummet med lys og farve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com