Hvordan til at skære toppen af et Staghorn Sumac træ

April 20

Hvordan til at skære toppen af et Staghorn Sumac træ

Staghorn sumac er en stor busk eller lille træ. Det er en tiltalende plante med interessante karakteristiske fuzz på dets grene, der ligner fløjl på en stag nye horn. Planten er hjemmehørende i den østlige halvdel af USA, og det har en fleksibel karakter, som gør det nyttigt i en række forskellige websteder. Staghorn sumac har også interessante frugter, der ligner lodne kanin fødder bygget af små røde fuzzy drupes. Indianere lavet en citrus-aromatiseret drikkevare af knust frugt. Træet bliver sjældent får større end 15 til 30 fod i højden, men hvis højden skal reduceres du kan slippe skridtet beskære det bedste resultat.

Instruktioner

•Prune ved hjælp af metoden drop skridtet i stedet for lige på tværs af topping. Standard topping fjerner de øvre blade, som samler meget af solens energi. Det ser også grimme.

•Tag valgt øverste grene. Skær dem tilbage til en lateral lemmer, der er mindst en tredjedel af diameteren af grenen bliver fjernet. Dette bevarer plantens naturlige facon og efterlader nogle perifere mindre grene med blade.

•Practice foryngelse beskæring hvert år, så du kan styre Træets højde. Skære alle stilke til jorden i foråret. Anlægget er en hurtigt voksende træ og vil genoptage vækst umiddelbart, men det vil være lettere at administrere.

•Top træet næste sæson ved at vælge de højeste øverste grene og skære dem tilbage til en skridtet af en mindre diameter gren. Forskyde fjernelse af de højeste stængler mindst to sæsoner for det bedste udseende og for at bevare sundheden for træet.

•Tag suckers som de udgør for at fremme et mere ryddeligt vane. Træet vil sprede sig fra disse basale vækster. Blomsterne forbliver på træet i uger, men de vil falde og sprede frø, der let spirer. For at forhindre, at lille sumacs dukker op, afskåret blomster før de er klar til at droppe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com