Sygdomme i spansk mos

April 21

Sygdomme i spansk mos

Spansk moss er en plante med et lacelike udseende. Det vokser overvejende i de sydlige stater og er ofte kendetegnet i illustrationer og fotografier til at symbolisere det sydlige indstillinger. Spansk moss har desværre en ufortjent ry for at forårsage sygdomme. Forstå hvad spansk moss er biologisk, og sådan styrer dens vækst vil give den bedste fremgangsmåde at tage for at beskytte træer og beplantning.

Spansk mos

Spansk moss er medlem af familien Bromeliaceae. Den biologiske navn for spansk moss er Tillandsia usneoides. Den vokser som en epifyt, hvilket betyder, at det vokser og formerer som en organisme på et andet anlæg til beskyttelse og støtte, at tage næringsstoffer fra luft og vand, der løber ned af sin vært plante. Dens udseende er umiskendelig, med lacy, lange grå-grønne blade. Formen lacelike planter i kopper langs stilke, så anlægget for at fange vand og næringsstoffer fra regn og luft. Denne naturlige evne gør det muligt for spansk mos til at tolerere perioder med tørke. Over 3.000 arter vokser indbygget og hovedsageligt i tropiske områder af Amerika og vest Afrika. I USA er spansk moss hjemmehørende i stater af Louisiana, Mississippi, Florida, North Carolina, South Carolina, Virginia, Alabama og Texas, hvor vejret er varmt og fugtigt.

Sygdom misforståelser

Spansk moss dræbe ikke træer, som nogle tror. Men det kan hæmme væksten af træer af overshading blade, forringer fotosyntese, og dens vægt kan medføre, at træet lemmer og grene til at bryde ud. I virkeligheden, vokser spansk mos også på døde træer, lemmerne og filialer. Som et resultat, tilskriver mange træ avlere fejlagtigt død af deres træer spansk mos.

Lichen

Lichen er en sammensat organisme af svamp og alger, der kan vokse på træer og beplantning. Den vokser på egetræer, draperinger fra grene. Det videnskabelige navn for blonder lichen er Ramalina Douglasgran. Lichen kaldes ofte fejlagtigt spansk mos på grund af dens lacelike vækst og udseende. Lichen er imidlertid ikke spansk mos eller medlem af moss biologiske familie.

Live Oak og Baldcypress

Live eg (Quercus virginiana) er en stedsegrøn og indfødte til stater fra Virginia til Texas. Baldcypress (almindelig Sumpcypres) er et løvfældende nåletræ, som også vokser i de "dybe syd" stater i Florida, Georgia, Louisiana og Alabama. Live oak omtales som "sydlige live oak." Den sydlige live oak og baldcypress er ikoniske træer, kan du ofte se fotograferede draperet med spansk mos. Avlere i det sydlige live oaks tillade spansk mos til vokser vildt, forståelse, at det ikke er en gerningsmand af sygdom. Dog administrere "kloge" avlere vækst af spansk mos, så det ikke hæmmer den sydlige live oak's evne til at trives.

Forebyggelse og behandling

En måde at retard væksten af spansk moss er at fokusere på sundhed af træer. Give træer med ordentlig vand og befrugtning. Når spansk mos er fundet og dens vækst er uønskede, fjerne planterne i hånden og brænde dem for at fjerne deres formering før spredning bliver invasive. Alternativt, en professionel arborist eller landscaper kan være nødvendigt at anvende passende herbicider. Dette kan især være påkrævet, hvis vækst er invasive og højden af træerne kræver brug af høje maskiner, såsom en kirsebær-picker, for sikkerhed og fuldstændig udryddelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com