Hvordan at vokse uden kerner Canadice planter

March 17

Canadice er en seedless række amerikanske drue, kendt videnskabeligt som ræve. Canadice røde druer er klar til høst i begyndelsen af August, og deres mest almindelige bruges i marmelade og gelé. Canadace druer er hårdfør i US Department of Agriculture zoner 5-8. Dette betyder, at Canadice vokser bedst i klimaer, hvor årets laveste temperatur er mellem minus 20 grader og 20 grader Fahrenheit. Avlerne starter typisk Canadice druer fra stiklinger.

Instruktioner

•Plant Canadice druer 8 fod fra hinanden på et websted med fuld sol og god dræning, såsom en sydlige vendende skråning. Denne drue vokser bedst i dyb loam, selv om det kan tåle en række jordbundstyper, så længe det har god dræning. En sydlig skråning beskytter Canadice druer fra nordlige vinde og holder planterne ud af en frost lomme. Tilsætte kalk, som kræves for at hæve jordens pH-værdi på mellem 5,0 og 6,0.

•Kapacitet Canadice druer med 1-2 inches vand pr. uge i løbet af vækstsæsonen i foråret og sommeren. Jorden skal være fugtig på alle tidspunkter under vækstsæson til den bedste frugtproduktion. Ophøre med supplerende vanding når Canadice vinstokke dør til jorden i efteråret.

•Applicer 1/2 pund 10-10-10 gødning til hver Canadice plante 1 uge efter plantning dem. Sprede gødning jævnt omkring spredning af planten uden at få gødning tættere end 6 inches fra sin kuffert. Anvende 1 pund af gødning til hver plante en måned før den sidste forventede frost i det andet år af vækst. Øge gødning til 1,5 pounds per plante hvert år derefter.

•Erect en lodret støtte såsom et espalier for Canadice planterne inden de begynder deres andet år af vækst. Beskære nogen syge eller svage vinstokke for at forbedre frugtproduktion. Binde de resterende sunde vinstokke til espalier med fleksible sejlgarn til at undgå at skære vinstokke.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com