Hvordan man Salvage gamle hus Hardware

March 18

Hardware inddæmmet fra gamle huse tilføje karakter og charme til nye omgivelser. Antikke hardware tilbyder en eklektisk tilføjelse til et hus med moderne design eller passer godt ind i en vintage-inspirerede hjem. Der er mange muligheder for bjærgning arkitektonisk hardware, lige fra vaskning renoveringer til online budgivning til at finde butikker dedikeret til at genbruge. Reddes hardware poster omfatter dørhængsler, drejeknapper, dekorative udluftningsanordning dækker sammen med mange andre stykker.

Instruktioner

•Anvend en skruetrækker til at løsne skruer, der holder hardwaren til dør, væg, kabinet, gulv eller loft. Spray en silikone-baseret gennemtrængende olie på fast eller rustne skruer, gør det muligt at sidde i fem til 10 minutter og fjerne skruerne. Placer en skruetrækker i bunden af døren hængseltappe og trykke let med en hammer til at fjerne.

•Lay ned et tykt lag aviser over en stærk og stabil overflade.

•Rengør messing hardware med en kommerciel messing renere og en blød klud. Vejledningen omfatter generelt aftørring renere på, gør det muligt at tørre og polering det. Sand rustent støbejern med 120-sandkorn sandpapir indtil rust er ikke længere synlig. Straks slibe overfladen med 240-sandkorn sandpapir til glat finish. Du kan også bruge 000-grade ståluld til at fjerne overflade rust.

•Applicer rust-hæmmende primer til tidligere rustne hardware med en pensel. Gøre det muligt malingen til at tørre, typisk to til fire timer. Anvende to frakker af rust-hæmmende maling til hardware. Hvis du ikke ønsker at have malet hardware, Påfør tre lag klar rust og korrosionsinhibitor. Tillade hver frakke til tørre helt mellem programmer. Tørretider varierer afhængigt af producenten, men er normalt to til fire timer.

Tips & advarsler

  • Give lag tørre inden du bruger eller maling.
  • Smid ikke nogen stykker af nogen af forsamlingerne, medmindre slid er ikke kan repareres.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com