Måder at rense Sterling sølv

May 6

Måder at rense Sterling sølv

Der er mange måder at holde din sterling sølv brugbar. Sterling Sølv kommer i mange former; alt fra mønter og bestik til smykker og te tjenester kan være lavet af sterling sølv. Den ene konstant at hvert af disse elementer bevarer er metallet, sig selv, og du kan nemt holde sterling silver i topform.

Bruge det

Den bedste måde at holde sterling sølv ren er at bruge den. Uanset om din sterling er smykker eller bestik, er sølv, der bruges ofte mindre tilbøjelige til at udvikle plette. For bestik, simpelthen håndvask efter brug; lave ikke opstille sterling sølv i opvaskemaskinen. En ren, blød klud er nok til at holde sterling sølv smykker rene hvis du bære det ofte.

Sølv polsk

Sølv polish er lavet til at rense plette fra sterling, men du ønsker at være forsigtig, hvilken type du vælger. Ønskede en sølv polish, der ikke er slibende til din sterling. En polsk, der er for slibende vil efterlade ridser eller endda buler i din sterling sølv. Typisk, en sølv polish, der er beregnet til at blive skyllet væk vil være blandt de mindst slibende.

Bagepulver

Du kan lave en pasta af vand og bagepulver til at rense din sterling sølv, men prøve det i en inconspicuous område før rengøring din hele stykke. Bagepulver kan være meget slibende, og som med den sølv polish, du ønsker ikke at ridse din sterling sølv mens rense det.

Polerklæder

Der er en bred vifte af polerklæder tilgængelige som består af en blød klud indlejret med en sølv renere. Du blot gnide sølv stykke med klud til at fjerne plette. Denne metode kan tage et stykke tid med større emner eller stykker, som er kraftigt plettet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com