Hvad forårsager skimmel i boligen?

March 19

Skimmelsvamp er en vigtig del af det naturlige miljø, bidrage til nedbrydningen af organisk materiale. I hjemmet, dog kan støber forårsage sundhedsmæssige problemer hvis ukontrolleret. Årsagerne til skimmel i boligen er få, men kan være svært at finde.

Svampesporer

Svampesporer er altid til stede i et hjem. Vandfiltrering systemer designet til at fjerne skimmelsvamp fra luften kan medvirke til at reducere antallet af sporer, men kan ikke udrydde dem helt. God forebyggelse er nøglen til at standse mug fra at blive et problem.

Fugt

Ifølge Miljøstyrelsen er fugt den eneste ingrediens nødvendige for skimmel til at vokse.

Fælles Problem steder

Brusere, køkken, vaskerum og windows er fælles steder hvor skimmel vokser i boliger. Alle giver de fugtige omgivelser, som en skimmel spore skal leve og begynde reproduktion.

Skjulte kilder af skimmel

Skimmelsvampe kan vokse i lofter eller vægge, hvis de bliver våde. Skimmelsvampe kan også vokse i tæpper, tæppe underlag og trægulve.

Forebyggelse

Holde problemområder som køkken og badeværelser velventileret ved at åbne windows eller kører en fan, når du bruger opvaskemaskine eller brusebad. Vent tøjtørrere udenfor. Tørre fugt fra vinduer og karme og tør kabinetter under dræn, hvis de bliver våde.

Oprydning

Hvis du bemærker skimmel vokser i dit hjem, bære handsker, en ansigtsmaske og briller og fjerne det ved hjælp af rengøringsmiddel og vand. Rydde op spild straks fra tæpper og gulve, og om nødvendigt, leje en specialist til at fjerne overskydende vand fra tæpper og puder efter oversvømmelser. Ark rock skal fjernes fra vægge og lofter, som er mættet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com